logimen Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam, Tesc chce wziac od 13 grudnia TV + Internet LTE w Cyfrowym Polsacie. Czy ktos korzysta lub korzystal z ich internetu LTE w zastosowaniach typowo domowych (net, gry online, itp) ? Czy faktycznie jest az tak zle i oszukuja jak opinie pod tym linkiem ? Jesli tak to widze, ze lepiej zostac prze Neostradzie. http://opiniuj.pl/cyfrowy-polsat-internet.html Bede wdzieczny za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wideo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jeszcze mozesz wziąc internet od Dropssa, bo masz kable orange wiec istnieje taka opcja, ew. Gigakablówkę od Netii, no w sumie obie oferty sa od Netii więc na jedno wychodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 No wlasnie ponoc Netiia odpada bo powiedzieli, ze tu sa kiepskie lacza i oni nie oferuja swoich uslug. Troche sie zdziwilem bo myslalem, ze oni wszedzie moga tam gdzie Orange. Faktem jest, ze test ma teraz raptem 10mb/s z czego i tak w praktyce wychodzi jakies 6-7mb/s realnych tranferow. Wiec pozostaje Orange albo jakies takie LTE. Tylko co o tym sadzic ? Niby sasiad obok ma i sobie chwali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 @logimen: Na co się zdecydowałeś? jak wrażenia?Rozważam jedną z ofert internetu Plusa/Polsatu(jeden to czort) z routerem D-Link DWR-116 i modemem Huaweii E3372, jako LTE stricte do domu.Szukam ofert z routerem ze złączami LAN, gdyż potrzebuje podłączyć TV niewyposażony w WiFI.T-mobile ma fajną ofertę, jednak urządzeniami nie zachwyca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) @up Ja to nie mialem wiele do gadania. Tesc sie uparl na LTE i wzial ten CP Internet Domowy w LTE. Wedlug mnie badziewie, niby pingi jako tako od 40-70ms, ale czesto gesto sa jakies zwisy kiedy nagle transfer staje w miejscu i doslownie przez prawie minute nic nie sciaga !! Po minucie przez kilka sekund idzie i znowu klops. Online z czyms takim nie da sie grac. Nie zawsze bo przez pierwsze 4dni bylo ok, ale teraz juz jakies jazdy sie zaczynaja. A mam to LTE od 13 grudnia i juz tesknie za Neostrada :( Jak masz inna alternatywe to lepiej wez cos innego, przewodowego. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 Szukam nie dla siebie ja z kabelkiem się nie rozstaje :)Pewnie wybiorę jakąś ofertę, ale nie od Plusa/Polsatu(Polkomtela), bo najwięcej narzekań właśnie na nich się naczytałem.A nie ma nic takiego w umowie, że pierwsze ileś dni jest na próbę i w razie co można zrezygnować bez zobowiązań? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Szukam nie dla siebie ja z kabelkiem się nie rozstaje :) Pewnie wybiorę jakąś ofertę, ale nie od Plusa/Polsatu(Polkomtela), bo najwięcej narzekań właśnie na nich się naczytałem. A nie ma nic takiego w umowie, że pierwsze ileś dni jest na próbę i w razie co można zrezygnować bez zobowiązań? Daj spokój. Musiał bym przejrzeć umowę. Z teściem pod tym względem to ciężko się dogadać. Ważne, ze jemu strony działają i tyle. Nic więcej go nie obchodzi. Szkoda slow. Będę może kiedyś na swoim to będę brał co mi się spodoba, a teraz to mogę tylko ponarzekać. Tez mówiłem teściowi, ze dużo się ludzie skarżą na to to mnie skwitował: "Nie wierz we wszystko co piszą w internecie". Za to opinia jednego sąsiada, który ma i korzysta (nawet do końca nie jestem pewien czy na pewno w CP i ta ofertę) przesądziła o decyzji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewdot Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam lte z modemem (routerem) bez limitu za 35zł/mies. Umowa na 30 mies. Podstawa to wziąć mały pakiet na siebie a przy wypowiedzeniu wynegocjować lepsze warunki. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez ewdot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...