davidii Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam . kupiłem dzisiaj radeon'a 6950 (używanego) i chce podłaczyć do niego 2 monitory (wyjście vga) . i mam 2 przejściówki dvi-vga . i jedna działa a na drugiej , tak jakby sygnału nie ma bo dioda od monitora tylko mruga , a gdy chce podłaczyć jeden monitor do tego drugie dvi to też mi mruga ekran i nie wiem co się dzieje . Licze na szybką pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 http://www.asus.com/pl/Graphics_Cards/EAH6950_DCII2DI4S2GD5/specifications/ Wyjście DVI : Tak x 1 (DVI-I), Tak x 1 (DVI-D) Tylko jedno wyjście jest DVI-I, w drugim masz tylko sygnał cyfrowy (DVI-D). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidii Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 oki , a gdybył kupił przejściówke DisplayPort--Vga to by wtedy mi zadziałało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Podobno tak, nie mam jednak osobiście z tym doświadczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...