Skorpik Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Budżet ok.150zł 2. Procesor:i5 4670K 3. Karta Graficzna: Gigabte GTX 760 4. Czy podkręcasz (CPU i GPU):Tak 5. Czy planujesz multi-GPU (SLI bądź CrossFire):Nie 6.Płyta Główna: AsRock Z87 Extreme4 7. Specjalne wymagania: W obudowie musi się zmieścić chłodzenie Macho HR-02 BW, oraz musi posiadać kieszeń na dysk SSD, w miarę cicha, dużo miejsca na kable 8. Własna propozycja: Zalman z3 ( czy zapewni on tym podzespołom prawidłową pracę ?) Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Skorpik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meat Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Bitfenix neos (wersja bez okna) +160mm na montaż chłodzenia + dostępna w 12 kolorach + 1 wentylator z tyłu w zestawie 2 0pcjonalne z przodu + cena około 146 zł + kieszenie 3x 5.25" 3x 3.5" 3x 2.5" + meschowy front + usb 3.0 + montaż zasilacz ana dole + solidne wykonanie - tylko 5mm na poukładanie kabli - tylko 30 cm na kartę graficzną, ale Twoja powinna wejść na "fuksie" Zalman z3 dobra obudowa w przyzwoitej cenie, aczkolwiek mi do gustu nie przypada :P z nowszych sprawdź sobie zalman z9 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Podepnę sie pod temat. Buda do ok 150 zł. Warunek: przepust na kabel EPS 8 pin nad płytą główną. Docelowo w budzie będzie: i5 4460 + Fera 2 Płyta M-ATX 2x4 GB HD 270X lub HD280 1x2.5 SSD + 1x3.5 HDD Fajnie by było gdyby była biała w środku. Znajdę coś w tych pieniądzach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 Myślę, że SilentiumPC Brutus M25 spełni Twoje wymagania (no, może poza tym że nie jest biała :)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 A cos mniejszego się znajdzie? W tej chwili mam CoolerMaster N200 i przyznam się lekko mi się znudziła już. Poszukuje czegoś jeszcze mniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi07 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zalman z3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ets747 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Spróbuj Raijintek Arcadia. Ja mam 6 sztuk i powiem: "Zero problemów z czymkolwiek" Spora, tania ,mieści 120 wentylatory, i załączone filtry. Co do zalmana z3 to on ma tak trochę brzydkie logo z przodu ale to zależy co w kogo guście. Mi się to nie podoba ;) http://www.morele.net/obudowa-raijintek-arcadia-usb-3-0-czarna-0r200004-661817/ Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez ets747 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
essee Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Rowniez sie podepne, bo boje sie ze sie nie zmiesci wszystko As Rock H81M 2x4gb Crucial MSI Radeon R9 270X Zasilacz Antec 500 i5-4460 dysk ssd transcend. Nie bede podkrecal, ani robil Multi gpu. Mysle nad M25. Jednak chce miec pewnosc ze wszystko sie zmiesci. Jesli nie, poprosze propozycje w podobnym przedziale cenowym. (Nie mam dysku hdd bo nie potrzebuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz25st Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 obudowa jest dosc przestronna , fajna sprawa jest dodatkowe wejscie na dyski u gory obudowy oraz mozliwosc ustawiania prekosci wiatrakow. Mysle ze moj gtx 970 jest wiekszy a miejsca jeszcze troche jest w zapasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...