Storfugl Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Jak w temacie. Szukam taniego (ok 700zł) smartfona z androidem. Myślałem nad Motorolą Moto G i Zenfone-ami od Asusa. W grę wchodzą wszystkie telefony dostępne w sprawdzonych sklepach (Acer? Zte? Jasne czemu nie) Ważne aspekty dla mnie to: -smartfon musi być jak najbardziej hackable, cieszyłbym się z możliwości instalacji cyanogena itp -Wydajnościowo - w tej cenie nie dostane nic więcej niż 1GB RAM z tego co widzę. Chciałbym bezproblemowo móc mieć włączony odtwarzacz muzyki i apki (Endomondo, itp) a w tle gdzieś messengera i przeglądarke internetową. Cieszyłbym się gdyby się dało odpalić GTA:SA , ot nostalgia :3 Apartat nie jest bardzo ważny, bardziej zależy mi natomiast na niezłej jakości dźwięku. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Storfugl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 galaxy s3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Moto G 2gen, na Allegro <730 zł. (sklep) Edytowane 11 Grudnia 2014 przez kelcior 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Też bym stawiał na motkę. W jej przypadku dodatkowo nie trzeba się oglądać na CM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storfugl Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Jeszcze jakieś propozycje? W Moto G jedyne co mnie martwi to średniej jakości dźwięk, w Moto G 2gen chyba tego nie poprawili więc musiałbym się z tym pogodzić. Z drugiej strony ekran 5' Gorilla Glass z matrycą ips robi wrażenie. Może lepiej wybrać stereńkiego galaxy s2 ? Z chęcią zobaczę propozycje nawet mniej znanych marek. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Storfugl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 mam moto g 2014 i jestem zadowolony i mogę polecić. bardzo fajny smartfon jak za taką kasę, a nawet za odrobinę większą i tak bym kupił. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storfugl Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) mam moto g 2014 i jestem zadowolony i mogę polecić. bardzo fajny smartfon jak za taką kasę, a nawet za odrobinę większą i tak bym kupił. Jak się wypowiesz na temat jakości dźwięku?(w słuchawkach oczywiście) Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Storfugl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 http://forum.purepc.pl/topic/360025-kupujemy-telefon-kom%C3%B3rkowy-czyli-co-wybra%C4%87/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...