Skocz do zawartości
szybki__

glupi problem z instalacja neo+ ;P

Rekomendowane odpowiedzi

hmm, mam taki problem: podlaczam wszystko jak w instrukcji, problem pojawia sie przy probie rejestracji: nie chce sie polaczyc, na modemie nie pali sie diodka adsl (no ale to przeciez logiczne bo usluga nie jest jeszcza aktywna). jak mam sie zarejestrowac niemogac polaczyc sie z netem?? probowalem przez zwykly modem jakos, ale rozlacza i probuje laczyc przez ten sagema...pomozcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeszcze jedno: 'uruchomienie uslugi przez tp nastepuje do 3 dni roboczych od zlozenia zamowinia'. zamowienie skladala przedwczoraj babka u ktorej wynajmuje mieszkanie, przez telefon...znaczy sie mam jeszcze poczekac i dopiero sie zarejestrowac? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra, sora, wpadlem w jakoms euforie zwiazana z wizja bezstresowego siedzenie w necie, co odebralo mi zdolnosc myslenia ;P cza jeszcze poczekac pare dni...swoja droga ten modem sagema strasznie gownianie wyglonda..:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianie wygląda ale jeździ nieźle :) . Takie same modemy daja we Francji w Wanadoo i tez trzeba czekac 3 dni az aktywuja ADSL. Ceny tylko troche inne niz w Polsce 128K za 30E miesiac pakiet startowy 99E ale zwracaja kase po 6 mies używania, wychodzi na to że Neo+ jest droższa :( . Te posty wlasnie wysylam z tego modemu Sagem 800 z Francji gdzie siedze na kontrakcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi