szybki__ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hmm, mam taki problem: podlaczam wszystko jak w instrukcji, problem pojawia sie przy probie rejestracji: nie chce sie polaczyc, na modemie nie pali sie diodka adsl (no ale to przeciez logiczne bo usluga nie jest jeszcza aktywna). jak mam sie zarejestrowac niemogac polaczyc sie z netem?? probowalem przez zwykly modem jakos, ale rozlacza i probuje laczyc przez ten sagema...pomozcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 a jeszcze jedno: 'uruchomienie uslugi przez tp nastepuje do 3 dni roboczych od zlozenia zamowinia'. zamowienie skladala przedwczoraj babka u ktorej wynajmuje mieszkanie, przez telefon...znaczy sie mam jeszcze poczekac i dopiero sie zarejestrowac? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidD Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 zadzwoń na 0800 102 102 lub lepiej na swoją centralę i spytaj, czy już Ci aktywowali... lub poczekaj i spróbuj się połączyć np. jutro... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 dobra, sora, wpadlem w jakoms euforie zwiazana z wizja bezstresowego siedzenie w necie, co odebralo mi zdolnosc myslenia ;P cza jeszcze poczekac pare dni...swoja droga ten modem sagema strasznie gownianie wyglonda..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DocPL Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Może i <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianie wygląda ale jeździ nieźle :) . Takie same modemy daja we Francji w Wanadoo i tez trzeba czekac 3 dni az aktywuja ADSL. Ceny tylko troche inne niz w Polsce 128K za 30E miesiac pakiet startowy 99E ale zwracaja kase po 6 mies używania, wychodzi na to że Neo+ jest droższa :( . Te posty wlasnie wysylam z tego modemu Sagem 800 z Francji gdzie siedze na kontrakcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...