lepiej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Cześć, niedawno przyjechał do mnie kurier z komputerem, zainstalowałem win 8.1 i gdy chcę zainstalować sterowniki do karty graficznej dostaję takie coś http://screenshotuploader.com/s/14120xr_vnie ważne skąd zainstaluje stery wyskakuje ten sam błąd, mógłby ktoś pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Omegi nie są chyba podpisane przez MS i stąd błąd. Pobierz oficjalne sterowniki ze strony AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepiej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 pobieram z tej strony i mam ten błąd http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%208.1%20-%2064, w zestawie dostałem płytę ze sterownikami i ten sam błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Windows 64 bit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepiej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepiej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 odświeżam, bo bardzo mi zależy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 W początkowym etapie instalacji masz do wyboru składniki które instalujesz. Wybierz same sterowniki i zobacz co się będzie działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepiej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) teraz jak próbuję instalować to pokazuje, że zainstalowało amd-catalyst (nie wiem czy dobre) i nic się nie dzieje oczywiście instaluje C:\Windows Edytowane 13 Grudnia 2014 przez lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Wybiewrz instalację użytkownika czy jak się ona nazywa i wybierz składniki do instalacji ręcznie, możesz wybierać po jednej opcji i dojdziesz, na czym się wykłada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepiej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) wybieram tak: http://screenshotuploader.com/s/14120yg3ii wyskoczyło, że zainstalowało, ale był błędy(szybko zamknęło okno) program chce instalować stery w C:\Program Files\ATI Technologies Edytowane 13 Grudnia 2014 przez lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Używasz jakiegoś dodatkowego narzędzia czy pobierasz sterownik ze strony AMD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepiej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 w kartonie miałem płytę, ale ze strony amd też nie chce się zainstalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Pobierz sterowniki, najnowsze ze strony AMD i wybierz minimalną instalację, tj tryb Custom i wybierz sam AMD Display Driver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepiej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 http://screenshotuploader.com/s/1412aa9ua sterowniki mają być w C:\folder amd czy C:\windows ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Miejsce z którego instalujesz jest nieistotne. Instalator i tak instaluje pliki, tam gdzie potrzebuje. Podaj nazwę pliku sterownika pobranego ze strony amd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepiej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 amd-catalyst-omega-14.12-with-dotnet45-win8.1-64bit innych nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 No to masz chyba w takiej sytuacji zainstalowane już sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepiej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 http://screenshotuploader.com/s/1412042rgwykrywa tylko zintegrowaną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Daj SS z programu GPU-Z Ta R7 jest w kompie w ogóle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepiej Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) http://screenshotuploader.com/s/1412rmk5h jest w kompie hmmm, a mogło coś się odłączyć, bo wkładajęc komputer pod biurko lekko stuknąłem nim? Edytowane 13 Grudnia 2014 przez lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 No nie dziwne, że nie możesz zainstalować sterowników do urządzenia, którego "nie ma" w kompie. Monitor masz podłączony pod mobo czy R7? Otwórz obudowę i sprawdź, jak to w środku wygląda, czy slot pci-e jest cały, karta dobrze siedzi w slocie, zasilanie podłączone. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...