Sens Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Witam! Mam problem z grami przez origin. Nie mogę połączyć się z grami BF3, BF4, Bad company 2. Po wybraniu serwera, gra wcztytuje się i po chwili mnie wywala, a w battlelogu pojawia się komunikat "You were disconnected from ea online (1)". Co ciekawe jeszcze kilka miesięcy temu grałem w te gry, system jest ciągle ten sam. Gry zktualizowały się. Sterowniki mam aktualne. PB też jest aktualny. Dodałem wyjątki w AVG. Dzwoniłem też do pomocy online, przesłałem im nawet plik msinfo. Też mi nie pomogli... Komp jak w sigu. Nie mam już pomysłów. Co może być przyczyną problemów? Jest to mega frustrujące, tym bardziej, że to są jedyne gry w które gram... Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dostawca internetu, pingi, firewall... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jak to sprawdzić? Dodam jeszcze, że torrenty też przestały działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 No to na bank ktoś zablokowal porty Sprawdzałeś ten? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...