Dreggo Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Czy ktoś z was widział już ten film ? Warto obejżeć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 no obejrzec mozna chociarz krytyka go zjechala fajny jest moment jak sie zolnierze zamykaja w domku w srodku lasu i z kazdej strony ich atakuja wilkolaczki :) jak na angieska produkcje z malym budzetem to nawet im wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Sredni ale i tak wybija sie ponad wiekszosc produkcji ktore sie pojawiaja ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Dziki za info. Planuje się wybrać na ten film do kina jak będzie u nas. Lubie Europejskie kino, a w takiej tematyce jak ten film to od dawna była susza, tak więc z chęcia obejżę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 mnie sie osobiscie bardzo podobał ten film a oglądałem go już chyba rok temu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Nie jest taki zły, obejżeć można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 no dzis sobie looknalem na to i stwierdzam ze nawet fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszR Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 nie podobal mi sie z tej strony ze cala akcja toczona byla prktycznie w jednym miejscu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...