slavok Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 No właśnie? Bo u mnie praktycznie nie działa opcja szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Wpisując "GTX 970" jest "brak wyników" więc coś się posypało. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ja wspomagam się google + dopisek purepc. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dostałem patcha od producenta forum i pomógł na nasz problem. Wyszukiwarka działa już poprawnie. BTW: w pełnym wyszukiwaniu jest alternatywnie pole które wykorzystuje google to szukania zarówno na forum jak i portalu, więc @radiergummi nie trzeba pisać purepc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) U mnie dalej nie działa po wpisaniu w pasek na stronie głównej. Po za tym od jakiegoś czasu nie wyszukuje starych tematów z przed roku, które wiem że są. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 Masz rację, znowu się wywaliło. Przywrócone plus wstępna obsługa fleksji języka polskiego (będę monitorować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2014 Padło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dorabiam jakiś dodatkowy monitoring do tego, bo faktycznie potrafi się wywalić silnik wyszukiwarki z niczego i co gorsza nie ma ochoty na samodzielne powstanie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Użytkownik (np. marco) -> posty -> zawartość i zawsze "Brak informacji do pokazania". Ma to związek z tym patchem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 U mnie działa poprawnie. http://forum.purepc.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=4- taki URL Ci się pojawia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 Odpaliłem Twój url, mieliło z minutę i już działa i u mnie. Dzięki, dziwne te IPB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 No dziwne. Tak łatali ostatnie błedy bezpieczeństwa, że przy okazji popsuli solidnie wyszukiwanie w wersji z sphinxem. Nie powinno już mielić minuty, tylko ciut szybciej - był temat z popsutym cachem wyszukiwarki po wczytaniu różnicówki z ostatnich 15 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Co sie stao ze sie zes.. popsulo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja wspomagam się google + dopisek purepc. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka +1 Ja daje dopisek purepc.pl na googlach. Zazwyczaj znajduje dużo szybciej niż przez forumową wyszukiwarkę.... przynajmniej kiedyś tak było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Co sie stao ze sie zes.. popsulo? Patrząc na datę można się domyślić ;). Coś się zawiesiło a akurat pech chciał, że monitoring 26 grudnia to sobie może dzwonić po wszystkich a i tak nikt nie usłyszy ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub3711 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 U mnie działa, ale nie sprawdzałem wszystkich pojęć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Nie działa wyszukiwarka nowej zawartości na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nowa zawartość działa, a wyszukiwanie kuleje. Zaawansowane opcje wyszukiwania zaskakują, ale wpierw wyskakuje monit, którego nie można skopiować: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nowa zawartość działa Rzeczywiście, miałem włączone jakieś dodatkowe filtry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Nie działa mi wyszukiwanie zawartości użytkownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2016 Moze jakis update forum? Wywalenie reputacji? Poprawienie tego ze nie wyswietla sie post gdy ktos napisze cos w temacie przed nami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...