Skocz do zawartości
thical

eMule z innej beczki

Rekomendowane odpowiedzi

Slyszeliscie o tym ze podobno eMule jest monitorowany i glownie z tego powodu zamkneli www.osiolek.com tzn. z powodu ze do nich dotarli.

rowniez podobno i zwyklych zasysaczy moga dorwac wlasnie przez to ze eMule jest monitorowany ...

Ps. sorry jesli kiedys byl juz taki toppic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buehehe jak mi sie podobaja takie ploty :D

Jacys oni zamkneli maly polski sajcik z linkami, a giganta w stylu sharereactora zostawili w spokoju 8O

Kazdy program moze byc monitorowany (i wiekszosc pewnie jest ;) ), a jak sie boisz to go nie uzywaj proste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe... w gazecie z zeszłego piatku (27.06) ukazał sie artykuł o tym jak to bedą podawai do śadu wszystkich którzy używaja kazaa itp.

wniosek o 12k $ byliby chyba najbogatszymi ludźmi na świecie skoro kazaa ma 2.500.000 ściągnieć /per day :twisted: debile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slyszeliscie o tym ze podobno eMule jest monitorowany i glownie z tego powodu zamkneli www.osiolek.com tzn. z powodu ze do nich dotarli...

koles przejzyj archiwum grupy newsowej alt.pl.edonkey2000 i nie pierdziel - z tego co tam bylo napisane to osiolka zamknieto bo jakis paser ze Stadionu powiedzial glinom ktorzy go zgarneli ze wszystko czym handluje sciagnal z osiolka - dlatego kolesie wrzucili tekst ze to tylko linkownia i tekscik o paserach - ale niektorzy nie rozrozniaja warezu od linkowni i zeby sie pochwalic osiagnieciami w walce z piratami wzieli sie za osiolka

tak bylo napsane w ktoryms newsie - albo cos mi sie ubzduralo :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co wyzej piszecie jest smieszne i banalne.

Wiecie ile jest naprawde stron z linkami o tematyce www.osiolek.com? Bardzo duzo!!!

Ja znam 4 strony polskie.

7 Ston zagranicznych. W tym ranking jest lepszy od www.sharereactor.com poniewaz niektore maja tematyke np. only music a na sharereactor jak jest link to nikt nawet przez 30 dni nie klinal a tam oddrazu ktos sciagnie. :-)

A co do tematu to jagby mieli monitoraowac to nie latwiej byloby poblokowac strony. Jedna strone o tematyce linkow sam Norton Internet Security Professional zablokwoal a czemu "crime". Nikomu sie nie chce i nie opalaca. Pozatym nie da sie monitorowac wszystkich uzytkownikow. Ja nic nie mam do tych co scigaja lecz mam do tych "pirwtow" ktorzy siedza np. stadionie i sprzedawaja np. DVD za 35 zł. A audio 20-35zł a na dodatek czasem kinowe jakosci. :-( Gdyby plyty byly tanie kazdy by wolal kupic film za 10-15 zł (orygialny) miec go dla siebie. Ale im to sie nie oplaca bo by kino nie zarobilo. A tak zarabiaja 2x tyle. :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taa jasne :) monitorowany tak samo jak nasa monitoruje przsestrzen kosmiczna.

Przy obecnych megamilionowych nakladach jest w stanie monitorowac hmm z 5% powierzchni nieba :)

Podobnie jest z p2p, da sie monitorowac ale nie da sie wszystkich. Nie wiem czy ktokolwiek piszacych takie ploty zdaje sobie sprawe ile osob na swiecie w danej sekundzie kradnie soft, muze , filmy itp :) nie da sie w taki latwy sposob monitorowac, dlatego wola dopierdzielic sie do tworcow wszelakiego softu p2p (chocby napster itp)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi