Skocz do zawartości
pl00b00

Temat alkoholowy ==> vodka tak/ nie

Lubisz vodke ???  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lubisz vodke ???

• NIE
      72
    • TAK
      112

Rekomendowane odpowiedzi

ja wodki nie ruszylem juz prawie od roku (ostatnio 25.07.2002) i to glownie z tego powodu ze troche sie lodowa strulem wtedy. a teraz mnie nie ciagnie bo jak pisalem alkohol dla smaku a nie efektu.

Hehehe, od moich ostatnich imienin ;) A ja teraz jestem, po paru wiinkach ;) Winka też roxxxx
jestes Krzysiek czy Kuba? wlasnie wtedy mialem imieniny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja lubie co jakis czas vodke i dla smaku i dla dzialania , szczegolnie jakis mix ale nei mam na mysli drinkow bo tych raczej nie lubie. Pozatym vodka a vodka to roznica, niektore sa calkiem smaczne.

tak wlasnei zgadzam sie a smaka maja jak dla mnie smirnoff cytrynowy jagodow tez ..a i zwykly sobieski jest dobry ... a moze ktso taki wynalazek jak pieprzowa pil ? tam to smatki wodki nie poczujesz a za to tak pali ze nie da sie tego nczym zapic...a gin to wodka ?? chyba nie ale jest pyszniutki a dziala tak samo moze nawet lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"dobra wodka nie jest zla" hmmmmm?? no zgadzam sie wczoraj byla sobota tak popilem ze o malo co gwozdzia nie zaliczylem ...1 l sbieszczaka i potem perelek kilka i z chlopakami mielismy niezla banke ..a w drodze powrotnej po polach nas prewencja z lublina ganiala bo po drodze a nie po chodniku szlismy i ktorys krzykna HWDP a uciekajac w pole darl sie hetman wielki duma polski behbehe i go przestali gonic ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wodki nie ruszylem juz prawie od roku (ostatnio 25.07.2002) i to glownie z tego powodu ze troche sie lodowa strulem wtedy. a teraz mnie nie ciagnie bo jak pisalem alkohol dla smaku a nie efektu.

Hehehe, od moich ostatnich imienin ;) A ja teraz jestem, po paru wiinkach ;) Winka też roxxxx
jestes Krzysiek czy Kuba? wlasnie wtedy mialem imieniny :)
Krzyś, a Ty??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alkohol pije dla smaku wiec wodce mowie zdecydowane nie. piwo rox.

nie rozumiem takich ludzi, alkochol dla smaku buahahaha :lol: :lol: :lol:

dla smaku to można napić się oranżady :) (no może jedno dobre pifko ale ile tam jest alkocholu?? :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra vodka jest smaczna a niedobra jest niesmaczna proste ja tam vodke lubie zwlaszcza jakas finlandie .zubrowke.lub ostatnio wyczilem zajebista vodeczke Bolszoi(nie wiem czy tak sie pisze:)) .

przewaznie jest tak ze ludzie ktorzy nie moga vodki pic(czyt z roznych powodow po kilku glebszych sa nietomni lub spawaja ) jej nie lubia innymi slowami trza miec łeb.ja nie chwalac sie takowy posiadam (po tacie:)) i moge sie delektowac dobrymi trunkami wysokoprocentowymi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolorowa vodka przeciez to najwieksze scierwo jakie moze byc

vodka to vodka i powina smakowac jak vodka a nie jak jakis soczek malinowy.

BTW pil ktos rasputina 70%?? czujesz ze zyjesz jak powoli kazdy organ twojego ciala staje sie cieplejszy ach

2-3 piwka dla towarzystwa tak wiecej to juz pecherz nie wyrabia i smak nie do zniesienia sie staje a vodke ?? mozna pic i pic:D

moze to jest glupie ale wazna jest technika polykania vodki zeby nie draznilo podniebienia tak:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra vodka jest smaczna a niedobra jest niesmaczna proste ja tam vodke lubie zwlaszcza jakas finlandie .zubrowke.lub ostatnio wyczilem zajebista vodeczke Bolszoi(nie wiem czy tak sie pisze:)) .

przewaznie jest tak ze ludzie ktorzy nie moga vodki pic(czyt z roznych powodow po kilku glebszych sa nietomni lub spawaja ) jej nie lubia innymi slowami trza miec łeb.ja nie chwalac sie takowy posiadam (po tacie:)) i moge sie delektowac dobrymi trunkami wysokoprocentowymi

czyzby ten post byl kierowany do tych co nie lubia tegoz trunku :P?? ja go nie lubie ale nie z tego powodu, ze mam slaby leb. leb to raczej mam bo wybic 2l w czterech w ciagu 40 minut to tak latwo nie jest. potem poprawic jeszcze 3 tatrami mocnymi. uuu wtedy to byl koniec ze mna :twisted: . pamietam ten sadny dzien ==> 30 kwiecien 03. ehh szkoda gadac. ale vodki i tak nie lubie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niektore imrezy bez wodki to zenada (sylwester, wesela), a ci ktorzy nie walna po maluszku wydaja mi sie troche dziwni.

ja jesli z kims wodki nie pilem, to nie zaliczam takich osobnikow do bliskich znajomych. a piwo to sobie mozna z byle zulem wypic, nie ma dla mnie tej magii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja lubie co jakis czas vodke i dla smaku i dla dzialania , szczegolnie jakis mix ale nei mam na mysli drinkow bo tych raczej nie lubie. Pozatym vodka a vodka to roznica, niektore sa calkiem smaczne.

No masz w sumie racje bo polskie wódki to pożal sie boże. Ale Smirnioff czy Absolut to jest to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyzby ten post byl kierowany do tych co nie lubia tegoz trunku :P?? ja go nie lubie ale nie z tego powodu, ze mam slaby leb. leb to raczej mam bo wybic 2l w czterech w ciagu 40 minut to tak latwo nie jest. potem poprawic jeszcze 3 tatrami mocnymi. uuu wtedy to byl koniec ze mna :twisted: . pamietam ten sadny dzien ==> 30 kwiecien 03. ehh szkoda gadac. ale vodki i tak nie lubie.
ależ skad kazdy ma swoje upodobania i swoje smaki a napisalem tak ze swojego doswiadczenia i nie bylo to do nikogo kierowane :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW pil ktos rasputina 70%?? czujesz ze zyjesz jak powoli kazdy organ twojego ciala staje sie cieplejszy ach

hehe ja pilem tego rasputina siedlism z kumplami w 6 czy siedmi nad jedna butelka litrowa wczesnije poszedl sobieski o.5 i powiem ze ta vodka nas zabila a w szczegolnosci tego co stawial ..wrocil z niemienc i zrobil imprezke behbehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi