H@MM3R Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 ja bym proponowal inna opcje radka 9800 PRO lepszy od tych 2 kart. ja za swojego dalem 400 zl i naprawde sie oplacalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lsiwy1 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Jaką kartę kupić za 500 zł ??? Komputer uzywany głównie do giercowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mullen87 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 siema:) mam PIII 700mhz i chce kupić jakąś dobrą karte graf. np Radeon lub GF i czy wogóle moge z takim wolny prockiem , może na początek zacząć od procka???. -THX- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@MM3R Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 wymien proca bo karta nie bedzie na "full" dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonstock Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 mam takie pytanie kupić kartę graficzną co ma chłodzenie radiatorem czy radiatorem i wentylatorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 mam takie pytanie kupić kartę graficzną co ma chłodzenie radiatorem czy radiatorem i wentylatorem? A ile masz kasy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonstock Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) róznica w cenie między dwoma kartami jest 5 zł dlatego sie pytam czy wybrać chłodzenie radiatorem czy wentylatorem i radiatorem Edytowane 15 Grudnia 2005 przez Vonstock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remike Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 siema, chciałbym się dowiedzieć jaki model lepiej kupić, czy radeona x800xl czy x850xt? a może inną karte($ do 1800zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Siema chcialbym sie dowiedziec jaka karte moge kupic lepsza od randka 9800 pro atlantis sapphire'a?? No i zeby cenowo byla good. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceliiiii Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ok , teraz Ja . Chce kupić albo radka 9700PRO albo 9800PRO , tylko ie wiem którego wybrać bo w podobnej cenie są 256MB/256bit jak i 128MB/256bit , przy różnicy 30 zł . Nie wiem poprostu czy warto dopłacać te 30 zł , bo słyszałem że i tak dodatkowycj 128MB pamicie nie bdyie w stanie urzyć . :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ok , teraz Ja . Chce kupić albo radka 9700PRO albo 9800PRO , tylko ie wiem którego wybrać bo w podobnej cenie są 256MB/256bit jak i 128MB/256bit , przy różnicy 30 zł . Nie wiem poprostu czy warto dopłacać te 30 zł , bo słyszałem że i tak dodatkowycj 128MB pamicie nie bdyie w stanie urzyć . :D Wes z 256m bo moze trafi ci sie gpu od xt i wiesz wieksze pole do popisu a pozatym bedzie wydajniejsza od 128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afi Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 witam mam taki dylemat co wybrać na oku mam takie karty: 1)Winfast GF 6600GT 2)Radeon 9700pro/9800pro 3)Radeon x700pro co byscie polecili? szczegolnie mnie interesuje roznica w wydajnosci tych kart! czy x700pro jest porownywalny z GF6600GT ? i jak sie ma do starszych braci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 witam mam taki dylemat co wybrać na oku mam takie karty: 1)Winfast GF 6600GT 2)Radeon 9700pro/9800pro 3)Radeon x700pro co byscie polecili? szczegolnie mnie interesuje roznica w wydajnosci tych kart! czy x700pro jest porownywalny z GF6600GT ? i jak sie ma do starszych braci? Ja bym proponowal wziassc x700pro niz 6600gt bo w sumie randki wolniej traca na wartosci niz uklady nvidi wiec spokojnie bedziesz mogl ja pozniej sprzedac:) a pozatym jest troszke wydajniejsza no i krecenie podobnierz lepsze jest niz 6600gt róznica w cenie między dwoma kartami jest 5 zł dlatego sie pytam czy wybrać chłodzenie radiatorem czy wentylatorem i radiatoremja bym wziol radiator + wiatrak <lol2> jak bedziesz chcial krecic troszke to nie bedziesz sie o nic bal. a pozatym ogulnie nie bedziesz sie bal ze przegrzejesz sprzet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afi Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Ja bym proponowal wziassc x700pro niz 6600gt bo w sumie randki wolniej traca na wartosci niz uklady nvidi wiec spokojnie bedziesz mogl ja pozniej sprzedac:) a pozatym jest troszke wydajniejsza no i krecenie podobnierz lepsze jest niz 6600gta czy ten test jest jest wiarygodny? => http://pclab.pl/art13560-1.html i czy będę miał dużą różnicę pomiędzy wersją x700pro 128mb a 256mb ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 a czy ten test jest jest wiarygodny? => http://pclab.pl/art13560-1.html i czy będę miał dużą różnicę pomiędzy wersją x700pro 128mb a 256mb ?? Skoro go dali to znaczy ze tak i tu mnie zamurowalo wes gf 6600gt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afi Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Skoro go dali to znaczy ze tak i tu mnie zamurowalo wes gf 6600gt :)akurat roznica pomiedzy najtanszym GF6600GT a Radkiem x700 pro to 150zl na korzysc tego drugiego wiec chyba wezme jednak radka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) akurat roznica pomiedzy najtanszym GF6600GT a Radkiem x700 pro to 150zl na korzysc tego drugiego wiec chyba wezme jednak radka...ale przeciez widze za masz r9550 to go opchnij komus i dozuc te 150 zl. A pozatym zauwarz ze na 6600 mozna pograc na wiekszy szczegulach a to sie liczy ja bym juz do starszych walnol romansa i wziol 6600 Edytowane 19 Grudnia 2005 przez h2opolomatti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) ale przeciez widze za masz r9550 to go opchnij komus i dozuc te 150 zl. A pozatym zauwarz ze na 6600 mozna pograc na wiekszy szczegulach a to sie liczy ja bym juz do starszych walnol romansa i wziol 6600Piszemy: Walnął, wziął, dorzuć, zauważ, szczegół, przecinek i kropka!!!! A teksty - "Sprzedaj i dorzuć yyy zł" mnie rozbrajają... Większość osób, jak mówi że ma xxx zł, kalkuluje tą kwotę wliczając ewentualne dochody ze sprzedaży starej karty. A w temacie - poszukaj GF 6600GE - nie powinien przekroczyć 500 zł - a ma ogromny potencjał O/C. Można nawet dostać wersję z chłodzeniem Zalmana... Miodzio. Edytowane 19 Grudnia 2005 przez grogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Piszemy: Walnął, wziął, dorzuć, zauważ, szczegół!!!! A teksty - "Sprzedaj i dorzuć yyy zł" mnie rozbrajają... Większość osób, jak mówi że ma xxx zł, kalkuluje tą kwotę wliczając ewentualne dochody ze sprzedaży starej karty. Dobra panie od polskiego. Cffaniaku nie bede sie pier........ ze znakami bo szkoda mi zycia na to a jak nie mozesz sobie rozszyfrowac tego to cie naucze :)a pozatym ja tylko proponuje rozwiazania a nie wszyscy moga byc tacy interigetni i moga nie wliczyc kosztow, albo nie maja jeszcze kupca na nia i nie wiedza panie professor !!!!!!!!!! Z ortografia sa inne toppppppiki !! I nie na tym forum wiec lepiej zmien siedzibe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Dobra panie od polskiego. Cffaniaku nie bede sie pier........ ze znakami bo szkoda mi zycia na to a jak nie mozesz sobie rozszyfrowac tego to cie naucze :)a pozatym ja tylko proponuje rozwiazania a nie wszyscy moga byc tacy interigetni i moga nie wliczyc kosztow, albo nie maja jeszcze kupca na nia i nie wiedza panie professor !!!!!!!!!! Z ortografia sa inne toppppppiki !! I nie na tym forum wiec lepiej zmien siedzibe Jak masz jakiś problem, to na PM, bez offtopiców. Nie czepiam się braku ogonków - do tego już zdążyłem przywyknąć. Ale upominam się o szacunek do języka. Ale jak tak Ci szkoda życia na p.....ie się ze znakami, to może pisz co drugi i bez spacji? Zysk wielkokrotny - będziesz dużo szybciej pisał i nikt nie bendzie tracił czasó na tfoje wypociny. Edytowane 20 Grudnia 2005 przez grogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Dobra panie od polskiego. Cffaniaku nie bede sie pier........ ze znakami bo szkoda mi zycia na to a jak nie mozesz sobie rozszyfrowac tego to cie naucze :)a pozatym ja tylko proponuje rozwiazania a nie wszyscy moga byc tacy interigetni i moga nie wliczyc kosztow, albo nie maja jeszcze kupca na nia i nie wiedza panie professor !!!!!!!!!! Z ortografia sa inne toppppppiki !! I nie na tym forum wiec lepiej zmien siedzibe polecam przestudiowanie regulaminu. Gdybyś go przeczytał przy rejestracji wiedziałbyś, że i na tym forum obowiązują reguły ortografii. Wracając do tematu.... podpisuję się w 100% pod postem grogi'ego. Szukaj 6600GE. Edytowane 20 Grudnia 2005 przez pkali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imao Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 a co powiedzie o Sapphire Radeon X800 GTO 256 MB??? warto kupic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapet Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 W cenie GTO nie ma nic lepszego, wiec warto. Jak masz cos wiecej kasy to bierz 6800GS. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 polecam przestudiowanie regulaminu. Gdybyś go przeczytał przy rejestracji wiedziałbyś, że i na tym forum obowiązują reguły ortografii. Wracając do tematu.... podpisuję się w 100% pod postem grogi'ego. Szukaj 6600GE. Tez sie pod tym podpisuje!!Ale mnie zlekka zakuzyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 karta do 300 PLN na mobo Asrocka - to z AGP i PCIExp na Uli1695 :) priorytet: nie zła jakość obrazu na LCD o rozdziałce 1280x1024 :) nie liczy sie super predkośc w grach bo za takakasę jej nie dostanę :) wiem :) na czym X550, X600, GF6200, GF6600? na jakim chipie szukac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 karta do 300 PLN na mobo Asrocka - to z AGP i PCIExp na Uli1695 :) priorytet: nie zła jakość obrazu na LCD o rozdziałce 1280x1024 :) nie liczy sie super predkośc w grach bo za takakasę jej nie dostanę :) wiem :) na czym X550, X600, GF6200, GF6600? na jakim chipie szukac? Jeśli monitor ma wejście DVI-D, to każda karta z wyjściem DVI-D lub DVI-I da taki sam, perfekcyjny obraz... A jeśli chodzi o wydajność, to może uda Ci sie wyrwać jakiegoś Radeona 9700. Po pewnym O/C da sobie rade nawet ze współczesnymi gierkami (ale nie w 1280x1024 oczywiście :))... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebastianoS Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam. Wspomniana była karta GF 6600GE. Mam pytanie. Czy opłaca mi się dorzucić stówke i kupić tego gf za 500zł.(oczywiście mówię o wersji zelmana) czy pozostać przy moim pierwotnym wyborze, czyli gigabyte gv-nx66128dp za 400zł.? Czy 6600ge jest warta tej sówki więcej? Czy opłaca mi się ciułać na nią czy może lepiej kupić gv-nx66128dp i poprostu kiedyś w przyszłości wymienić? zakładam żę karta będzie używana głównie do grania i do filmów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Jeśli monitor ma wejście DVI-D, to każda karta z wyjściem DVI-D lub DVI-I da taki sam, perfekcyjny obraz... A jeśli chodzi o wydajność, to może uda Ci sie wyrwać jakiegoś Radeona 9700. Po pewnym O/C da sobie rade nawet ze współczesnymi gierkami (ale nie w 1280x1024 oczywiście :))... na LCdeku w innej rozdziałce niz nominalna nie ma sensu grać - dlatego nie potrzebna mi karta do gier : 0 bo nie zamierzam na nia wydawac 1000 PLN ... tzn. kolega który sklada zestaw nie zamierza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossoneri Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Jaką kartę AGP kupić do 850 zł?? Komputer używany głównie do grania. Najlepiej żeby dobre chłodzenie było. Mój komp: AMD Athlon XP 2000+ Radeon 9000 512MB RAM dimm proszę o pomoc Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Rossoneri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) ja mam podobny konfig i mam zamiar kupic za ~800zł sapphire x800 GTO 256mb... z drugiej strony troche to rozwiazanie nieprzyszlosciowe i nie wiem czy nie przyoszczedzic troche wiecej kaski i nie kupic nowej platformy całej, wtedy możnaby było kupić GTO2 i zmodować (w przypadku GTO nie masz gwarancji ze mod sie uda :/, no i masz gorsze pamięci) Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Smalec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...