Gość MaRuH Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Czy opłaca się przesiąść z 7900GS na 8600GT Palia Sonic+?, tak myślę aby po świętach sprzedać moją 7900GS (bez gwarancji) i dołożyć trochę i kupić tego palita, tylko czy odczuje jakiś widoczny wzrost wydajności?, gram we wszystkie warte uwagi nowości. Edytowane 16 Grudnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glabro Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie oplaca sie Tobie przechodzic. Z DX10 i tak na Sonicu bedzie kiepsko a na DX9 to maja bardzo zlizone parametry. No przy OC Sonic wygrywa ale mimo wszystko wstrzymalbym sie z tym pomyslem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Czy opłaca się przesiąść z 7900GS na 8600GT Palia Sonic+?, tak myślę aby po świętach sprzedać moją 7900GS (bez gwarancji) i dołożyć trochę i kupić tego palita, tylko czy odczuje jakiś widoczny wzrost wydajności?, gram we wszystkie warte uwagi nowości. zależy ile musiał byś dołożyc po sprzedaży 7900gs jeśli nie duzo to warto przejść na sonica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Tak myślę że ok 150zł trzeba by dołożyć więc chyba nie warto, raczej poczekam trochę i kupię radka 3850. Edytowane 17 Grudnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLA.K Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Właśnie zamówiłem tą kartę : Palit 8800 GT Super Sonic Co o niej sądzicie ???? Może być ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Właśnie zamówiłem tą kartę : Palit 8800 GT Super Sonic Co o niej sądzicie ???? Może być ??? Może być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 A Czemu nie Zotac? :> BTW. Katowicki oddzial tego sklepu to jakas masakra. Mam nadzieje ze z centrala sklepu rozmawia sie inaczej - i ze zdialaja inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glabro Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Palit 8800 GT Super Sonic Co o niej sądzicie ???? Może być ??? Podobaje mi sie jej zegary - w tej cenie niezle. Ciekawe tylko jak karta sie kreci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 No to co do reszty podzespołów. Procesor: C2D E2160 2x1,8ghz Ram: 1gb goodram grafa zintegrowana (dla tego kupuje) Więcej chyba nie trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil3nt Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 a ja mam takie pytanie chce kupic 7300GT ale sa 512ddr2/128 i 256ddr3/128 w tych samych cenach(Pality) co brac,jaka roznica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 7300GT 256MB DDR3. Wersja 512MB DDR2 jest słabsza, znaczy ma gorszą wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 zastanawiam sie po swietach kupic sobie 8600gt sonica + . czy odczuje roznice wydajnosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Tak, powinieneś odczuć :) W końcu 8600 odpowiada 7900 , a Ty masz 7600 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) zastanawiam sie nad kupnem GF. Glownie dlatego, ze zmienilem monitor i karta zaczyna sobie nie radzic z rozdzielka. Nie stac mnie na 8800 wiec wpadl mi pomysl z 8600. No i tu moje pytanie. 8600GT czy 8600 GTS? oplaca sie doplacac do GTS? Glownie to myslalem na GB 8600GT 256, poniewaz 512 ma DDR2, wiec w to raczej nie bede sie pchal. Natomiast przy 8600GTS mam do wyboru 256 i 512 i jesli oplacilo by sie brac GTS to pewnie bym obstawial na 512, choc dopuszczalna wersja 256 tez jest z braku funduszy. Firma to raczej EVGA. Jak uwazacie? Edytowane 28 Grudnia 2007 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 krótko i zwięźle: GT Palit Sonic+ ewent. 1950pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) krótko i zwięźle: GT Palit Sonic+ ewent. 1950pro Palit napewno nie, ze wzgledu na chlodzenie, ktore ponoc jest bardzo cienkie u tego producenta. jesli juz nie EVGA to Gigabyte. Edytowane 28 Grudnia 2007 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Mili Państwo tak czytam podpowiedzcie mi jaka kartę do mego con figa dokupić żeby pograć wiedźmina i inne nowe tytuly kasa tak max 400 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 GF 8600 PALIT SONIC + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 na agp x 8 szukam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) poszukaj X1950PRO, ale raczej tylko 256MB zdołasz do 400zł na AGP. Nowe PowerColor X1950PRO 256MB widzę za 437zł. oszczędniej to 7600 ale tylko DDR3 i raczej to będzie sensowniejsze pod AGP. Nie ma co kasy ładować. Jest jeszcze opcja 2600XT DDR3. Osobiście do twojego konfigu bym brał 7300GT DDR3. Edytowane 28 Grudnia 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 z tymi komputerami to .. studnia bez dna ostatnio dokupiłem pamięci teraz grafika znowu sprzedać to to szkoda bo to tyle warte ...... może coś dozuce kasy do tej grafiki tak by na rok stykło a potem pomyśle o zmianie kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 na agp x 8 szukamBrałbym pod uwage przede wszystkim 7300 GT DDR3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 mam 2 typy pierwszy drugi typ roznica w cenie znaczna a jak z wydajnoscia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrzy Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam. Prosiłbym o pomoc w wyborze grafiki. Komp będzie hulał na Asus P5K-E/ WIFI-AP Intel P35 i potrzebuję do tego jakiejś grafiki. Komp ma być do grania, filmów (montażu, obróbki itp, a nie do oglądania, jak niektórzy czasem myslą ;) ) i może grafiki 3D. Co byście polecili? Z góry dzięki za pomoc. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam. Prosiłbym o pomoc w wyborze grafiki. Komp będzie hulał na Asus P5K-E/ WIFI-AP Intel P35 i potrzebuję do tego jakiejś grafiki. Komp ma być do grania, filmów (montażu, obróbki itp, a nie do oglądania, jak niektórzy czasem myslą ;) ) i może grafiki 3D. Co byście polecili? Z góry dzięki za pomoc. Pozdro. ATI HD3850 np. ASUS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Wie ktoś może, gdzie jest teraz najtańszy i dostępny jakiś 3850 z 512mb bo jakoś zauważyłem, że poznikały wszelkie dobre oferty. Czy może się wstrzymać tydzień dwa???? BTW Szczęśliwego Nowego Roku, udanej zabawy Panie i Panowie Edytowane 31 Grudnia 2007 przez czarecki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wie ktoś może, gdzie jest teraz najtańszy i dostępny jakiś 3850 z 512mb bo jakoś zauważyłem, że poznikały wszelkie dobre oferty. Czy może się wstrzymać tydzień dwa???? BTW Szczęśliwego Nowego Roku, udanej zabawy Panie i Panowie po 634,- jest na allegro ASUS. Ale bym poczekal i po nowym roku kupil :) powinien troche staniec :) ja tez narazie czekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrzy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 obecnie zastanawiam się nad dwiema kartami: http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,46715/ http://www.x-kom.pl/index.php?show_prod=23...;_spl=&_ih= Czym one się tak naprawdę różnią? Czy ta pierwsza rzeczywiście posiada wejście video? bo na innych stronach tego nie mogę znaleźć a komputronik jakoś nie chce odpowiedzieć. I czy warto dopłacać do tej pierwszej karty? Z góry dzięki za pomoc. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) obecnie zastanawiam się nad dwiema kartami: http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,46715/ http://www.x-kom.pl/index.php?show_prod=23...;_spl=&_ih= Czym one się tak naprawdę różnią? Czy ta pierwsza rzeczywiście posiada wejście video? bo na innych stronach tego nie mogę znaleźć a komputronik jakoś nie chce odpowiedzieć. I czy warto dopłacać do tej pierwszej karty? Z góry dzięki za pomoc. Pozdro. wg. wypisanych specyfikacji to 256bit vs 512bit choc to niby ten sam model, a do tego komputronik zawsze mial wysokie ceny. ewentualnie nie taniej kupic HD3850 i podkrecic? te same, badz lepsze wyniki, mniejsze zuzycie mocy... nizsza cena... Edytowane 1 Stycznia 2008 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrzy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 HD3850 z tego co widzę jest droższe. A co do tych kart to zastanawia mnie to wejście video. Czy ono w końcu jest czy nie. Z x-koma mi przysłali odp, że nie. A z komputronika cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...