Skocz do zawartości
kucyk

Jaką kartę graficzną kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie co w zamian po 3870 kupic??Moje wymagania to,mniejsza pradozernosc,wydajnosc na tym samym poziomie lub wyzsza i miare chlodna.Juz mam metlik w glowie,seria 48...to piekarniki,Gf to jakies odgrzewane kotlety juz nie wiem sam.Aa i nie chce nic drogiego,bo postanowilem,ze po 3870 nigdy nie wydam wiecej na grafe niz 500zl.Moze cos z 4670?? ale z drugiej strony dawno nie bawilem sie w sli,wiec biore pod uwage cos z NV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do propozycji kupna 9600GSO 768MB to moze byc duzy problem poszperalem na stronkach i praktycznie ta karta w tej wersji nie jest dostepna ;/ wszedzie albo wersja 348MB albo 512MB nawet na allegro wieje pustkami za ta karta...wiec ktora wersje ewentualnie zakupic ta 348 czy 512mb?? chyba ze jeszcze w gre wchodzi 8800Gs 348MB, wiec juz sam nie wiem ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm ;/ a z nowych cos by sie nie znalazlo?? bo jakos nie jestem za bardzo za tym zeby kupowac uzywke nawet z allegro nowej bym chyba nie kupil ;/

A jestem przyparty do muru i musze zmienic niestety grafe bo moj 8600Gt po 3 miesiacach od kupna sypie artami i blue screenami :( i nie wiem ile jeszcze pociagnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sie ma, chcialbym sie dowiedziec czy zalecacie mi kupno nowej karrty graficznej i jakiej jak co cena malao wazna czy moze kupic nowy komputer:

intel® pentium® d cpu 2.8ghz

intel® pentium® d cpu 2.8ghz takie dwa i 3 gb ramu a karte mam NVIDIA geforce 7300le

mowie id razu ze jestem laikiem jesli chodzi o komputerowa hasla , wiec z gory dzieki za jasne i przejrzyste rady...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak małoprądożernego to 4670 ale skoku raczej nie uświadczysz jeśli chodzi o wydajność. Ja bym brał 4850 bo na co innego wydawać nie warto przy obecnej grafie.

A moze by tak 9600Gt 1GB ddr3 od Sparkle za 370zl??Z czasem tanim kosztem bede mogl miec znowu sli:)a 1GB pamieci zawsze sie przyda do 1680x1050

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak,ale jak juz pisalem,narazie nie chce zadnego smoka w kompie,a sli to bylaby tylko zabawa,na krotka mete,jak dorwalbym druga za jakies grosze.Tak czy siak grafy nie kupuje na dluzej niz 7-8 m-cy.Zawsze kupowalem karty w granicach 700-1000zl,ale postanowilem ze koniec z tym bezsensowany wyrzucaniem kasy w bloto.Co innego jakby miala sluzyc min.2 lata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi