Zypee Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam mam problem z nowym procesorem (nie dawno na forum doradzali mi jaki mam kupić procek, wybralem I5 3470 ) http://forum.purepc.pl/topic/363025-procek-cs-go/ Otóż po włożeniu nowego procesora przy włączeniu komputera monitor nie zaskakuje(nie załącza obrazu,ale działa) i pika 3 razy albo 4 co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jaka płyta? Zaktualizuj bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zypee Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 intel H61M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Google nie zna takiej płyty, odczytaj firmę i model z płyty a nie wklejasz formatowany tekst, jakbyś nie umiał 10 znaków z klawiatury poprawnie wprowadzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zypee Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) P8H61-M LX REV 3.0 Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Zypee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Rozwiązanie masz w drugim poscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...