ravenclaw Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 No więc mam mały problem mam skaner plustek U12B jest stary itp. Skończyła mi się gwarancja, ale wystapił problem no więc gdy skanuje w koloże robia sie pionowe białe paski po jednej stronie skanera nie wiem co się dzieje bo jak skanuje czarno-biało lub szaro to nic takiego się nie dzieje. Nie wiecie co się mogło zjebać. Sterwoniki przeistalowałem kilka razy i h.uj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Zjebał sie skaner a dokładnie lampa skanera i raczej nic nie zrobisz. Inaczej mówiąc jest troche wysłużony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Qrde ma nie całe 3 lata:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 mozesz isc z nim do servisu ale to juz bendzie naprawa płatna :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 A nie wież ile takie coś moze kosztować bo narazie kasy nei mam:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...