bachnackulos Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam. Szukam trwałego, wygodnego pada. Miałem do tej pory 2 Speedlink SL6555, potem zmieniłem na oryginalny od Xlocka M$, niestety po 6 miesiącach porobiły się luzy, no i mnie standardowe ułożenie analogów średnio pasuje, zawsze boli mnie lewy kciuk od wyginania w lewo. Dlatego też kupiłem F710, niestety po 1,5 roku analogi zaczęły wariować, dlatego kupiłem drugiego F710, ale znowu po podobnym czasie to samo, w jednym oszalały trigerry, a w drugim analogi. Teraz chcę innego pada, wybór mam znikomy, pady od razer to szit za wielką kasę, więc albo kupię pada od XONE lub DualShock 3/4. Bardziej pasuje mi dualshock z uwagi na klasyczne, a nie standardowe ułożenie analogów. Ale tu nasuwają się pytania: pad od XONE podobno nie jest do końca kompatybilny z grami na PC np. Dark Souls, zaś z Dualshockiem jest podobnie. Da się zrobić by na dualshocku w grach były znaki przycisków windows? a nie kwadrat, trójkąt, kółko ? Albo żeby gra wyświetlała znaczki PS ? czy jednak wszystkie gry muszę konfigurować Xpaderem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIOo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Kupuj pada bezprzewodowego od xboxa 360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...