Skocz do zawartości
P3le

Chaintech Zenith 7NJS

Rekomendowane odpowiedzi

Przeszukalem forum poprzez szukaj i niestety nie znalazlem odpowiedzi na moje pytania.

Pytalem tez na topicu "Chaintech APOGEE 7NJL1 i Zenith 7NJS - Kompendium" ale nikt mi nie odpowiedzial. Wiec jak ktos zna odpowiedzi na nie nich napisze.

1) Mozecie mi powiedziec czy Chaintech 7NJS Zenith jest sprzedawany w roznych rewizjach ? I jak wiecie czym sie poszczegolne roznia ...

2) I czy nowe plyty maja nforce 2 ultra 400 ?

3) Czy plytke mozna dostac gdzies taniej niz 600 zl ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszukalem forum poprzez szukaj i niestety nie znalazlem odpowiedzi na moje pytania.

Pytalem tez na topicu "Chaintech APOGEE 7NJL1 i Zenith 7NJS - Kompendium" ale nikt mi nie odpowiedzial. Wiec jak ktos zna odpowiedzi na nie nich napisze.

1) Mozecie mi powiedziec czy Chaintech 7NJS Zenith jest sprzedawany w roznych rewizjach ? I jak wiecie czym sie poszczegolne roznia ... 

2) I czy nowe plyty maja nforce 2 ultra 400 ?

3) Czy plytke mozna dostac gdzies taniej niz 600 zl ?

mysle, ze na wszystkie pytania odpowie Ci dystrybutor Chaintecha na Polske, niestety nie poratuje Cie linkiem na www bo wywaliłem (sam nie wiem czemu :( ) ja kiedys dzwonilem bo pytalem sie o wersje biosow i uzyskalem szybka i konkretna odp. w serwisie

co do ceny to moge powiedziec, ze cena czesto przekracza 800PLN, w W-wie w jednym ze sklepow widzialem za 790PLN, ale w tej cenie masz doslownie wszystko - wszystkie kable, zlacza optyczne, kable do SATA, panel przedni... etc etc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...