P3le Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Przeszukalem forum poprzez szukaj i niestety nie znalazlem odpowiedzi na moje pytania. Pytalem tez na topicu "Chaintech APOGEE 7NJL1 i Zenith 7NJS - Kompendium" ale nikt mi nie odpowiedzial. Wiec jak ktos zna odpowiedzi na nie nich napisze. 1) Mozecie mi powiedziec czy Chaintech 7NJS Zenith jest sprzedawany w roznych rewizjach ? I jak wiecie czym sie poszczegolne roznia ... 2) I czy nowe plyty maja nforce 2 ultra 400 ? 3) Czy plytke mozna dostac gdzies taniej niz 600 zl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Czy nikt juz naprawde nie zna odpowiedzi na te pytania .... na 2) juz znam odpowiedz ale pozostaly jeszcze 2 pytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 600 zł?? ja widzialem za 800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Przeszukalem forum poprzez szukaj i niestety nie znalazlem odpowiedzi na moje pytania. Pytalem tez na topicu "Chaintech APOGEE 7NJL1 i Zenith 7NJS - Kompendium" ale nikt mi nie odpowiedzial. Wiec jak ktos zna odpowiedzi na nie nich napisze. 1) Mozecie mi powiedziec czy Chaintech 7NJS Zenith jest sprzedawany w roznych rewizjach ? I jak wiecie czym sie poszczegolne roznia ... 2) I czy nowe plyty maja nforce 2 ultra 400 ? 3) Czy plytke mozna dostac gdzies taniej niz 600 zl ? mysle, ze na wszystkie pytania odpowie Ci dystrybutor Chaintecha na Polske, niestety nie poratuje Cie linkiem na www bo wywaliłem (sam nie wiem czemu :( ) ja kiedys dzwonilem bo pytalem sie o wersje biosow i uzyskalem szybka i konkretna odp. w serwisie co do ceny to moge powiedziec, ze cena czesto przekracza 800PLN, w W-wie w jednym ze sklepow widzialem za 790PLN, ale w tej cenie masz doslownie wszystko - wszystkie kable, zlacza optyczne, kable do SATA, panel przedni... etc etc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...