Igor Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Czy ktos z Forum bawi sie w tego Managera?? Moze jakies meczyki towarzyskie? Moj klub to FC Igor http://www.managerzone.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 kiedys sie w to bawilem, ale znudzilo mi sie i wole cma:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 boze nie ma nic nudniejszego od managerow :) i hate it!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 boze nie ma nic nudniejszego od managerow :) i hate it!!!! eee... tam. Chodziaz rozni ludzie, rozne potrzeby, rozne gusta:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ja w to gram i moja drużyna to Górnik Zabrze :) ... ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 ja dopiero zacząłem grać może ktoś mi da jakieś dobre rady przede wszystkim jak dysponować finansami ?? juniorzy stadion itp.. Czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Witam W managerzone gram od całkiem nedawna, kilka miesięcy. Drużynę przyjałem gdy była w 8 diwizji, udało mi się z nią zdobyć drugie miejsce i awansować do division 7, gdzie jestem trzeci, mimo takiej samej ilości dużych punktów co ma druga drużyna ( 5 - 0 - 2 ). Osobiście to liczę na drugię miejsce i awans do division 6, bo z drugą drużyna udało mi się wygrać 4:3 po strasznie dramatycznym meczu u siebie :) Ostatnio jeszcze skład wzmocniłem dwoma obrońcami i jest coraz lepiej :) Jeszcze trzeba dokupić dwóch obrońców Polaków (limit obcokrajowców wyczerpany) i drużynę powinna mi starczyć na division 7 :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) ja tam jakoś wolę hattricka Hattrick Edytowane 15 Stycznia 2005 przez kondzik90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...