Barczy Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam, mam do was pytanie.Jak wygląda w tym momencie sytuacja z eGPU?Warto w nie inwestwować?Przyjaciel ostatnio zadał mi takie pytanie i zaciekawiło mnie to, gdyż sam nie potrafiłem odpowiedzieć mu na to pytanie bo jestem ciemny.Tak jak wyżej budżet do 3500 z drobnym hakiem.PC oczywiście bez monitora etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barczy Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 Co do tego to nie mam wątpliwości ale, pytanie czy egpu to dobra inwestycja w tym momencie lub w bliskiej przyszłości.Czy ta technologia jest na wysokim poziomie?Czy warto jest teraz w nią inwestować.Bo gdyby sie okazało, że jest to dobra opcja to wiadomo, że laptop (MOBILINOŚĆ) + egpu (grafika z pc) to było by coś pięknego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barczy Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 Możesz rozwinąć swoją wypowiedź?Bo wiesz taki kobiecy* argument nic nie wnosi. *-np. bo tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barczy Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 O to mi chodziło.Szwagier coś mi mówił o tym, że można z USA sprowadzić i koszt to chyba 200 pare złotych z przesyłką.Tylko skoro nic o tym nie słychać to pytanie czy warto się tym interesować.Zna ktoś kogoś kto mógłby orientować się w tym bardziej niż my? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...