papik921 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Witam zakupiłem niedawno chłodzenie W.C z możliwością rozbudowy Raijintek Triton. Chciałbym się was doradzić jak to mogę rozbudować. Biorąc pod uwagę ten zestaw posiadam chłodnice myślę nad zmianą bloku oraz przejsciówek na węże za czym idą same węże. Chciałbym się zmieścić w 500zł jeśli jest to możliwe, czekam na waszą opinie oraz jakbyście mogli wymienić części. Gdybym zmieniał wszystko poza chłodnicą : -Pompa(200zł) -Rezerwuar(120) -Blok (150-200) -Węże posiadam 9.5/12.5 -mam 4 mocowania (2x w chłodnicy oraz 2x przy bloku) dodam że po zakupie nowej karty chciałbym ją też zwodować. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez papik921 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marucins Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Jak spisuje się Raijintek Triton na twoim CPU (jaki masz proc)? Podaj jakies odniesienie dla innego chłodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-Bewu Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 3770k na 4.2 okolo 52 stopnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...