ptaku666 Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Mam dylemat, mianowicie nie wiem jakiej marki przegrywarke kupic CYBER DRIVE czy SONY, ceny są wyrównane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 ja bym bral sony :) , wogule robiom dobry sprzent :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Sony, gdzie czytalem ze cyber drive to szajs :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Ja miałem swego czasu cd-rom Cyber Drive... Pochodził jakiś miesiąc czy dwa, potem nieczytał niektórych płyt, znów minął jakiś miesiąc i miał taką ciekawą własność, że jak się w windowsie klikneło prawym na płytę i wzieło właściwości to obliczał pojemność płyty jakieś 2, 3 minuty, wartość dochodziła do (jak dobrze pamiętam) 2.8 TB i wywalał się explorer. Generalnie świetny sprzęt :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 zadne z wymienionych :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...