InMan Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Jestem posiadaczem nagrywarki CDRW Lite-On LTR-52246S x52/x24/x52. Chciałbym usłyszeć wasze zdanie na jej temat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Posiadam takaowa nagrywarke juz ze 2 miesiace ... Sprawuje sie bardzo dobrze, w zaleznosci od plyty nagrywa okolo 2 min 20 sek. W odczycie tez jest dobra. Ale do porownania z moja poprzednia nagrywarka LG x12 jest bardzo glosna! Ale jak mam cos z plyty puszczac a nie zalezy mi na predkosci to puszczam ja w nero drivespeed na x12 i spindawn 8 min i jest cisza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Jestem posiadaczem nagrywarki CDRW Lite-On LTR-52246S x52/x24/x52. Chciałbym usłyszeć wasze zdanie na jej temat :D coprawda mam 48x24x48 i jestem k.urewsko zadowolony z niej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Jest bardzo dobra, ja mam 32x ale niedlugo sie przesiadam... 52x jest extra tylko takich CD-R jeszcze nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 To ze nie ma na nich nadruku to nie znaczy ze nie ma. Np acer 48 leci na 52. A ja mialem oryginalnie sony210(48X12X48) a po zmianie biosu mam sony220( a bios litka 52X24X48) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0h0 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Rowniez jestem posiadaczem takowej nagrywareczki i tak jak moi przedmowcy jestem z niej zadowolony. Nie bylo problemow z nagraniem zadnych plyt, korekcja bledow przy odczycie jest bardzo dobra. Owszem urzadzenie jest glosne, ale jak to w zyciu bywa cos za cos, jezdzac samochodem ktory ma w granicach 6 sekund do setki tez musimy sie liczyc, ze bestia pochlonie duzo powyzej 15 litrow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InMan Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 A uważacie że Ona jest lepsza od LG ?? Moim zdaniem są równe sobie. Zgadzacie się z tym ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja również jestem z niej bardzo zadowolony. :P Co do LG to ma ją mój koleś i też sobie ją chwali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojkom64 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Podobno te nowe 52x Lite-On w niebieskich pudełkach box mają plastikową optykę. Czy to prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 nagrywara cud miod tylko nie wiem czemu mi wysuwa tacke glosno - 48 24 48 robi to znacznie ciszej :-/ no ale poza tym nagrywanie i odczyt super :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 kupić nagrywarkę i pytać o opinie ... całkowicie bez sensu. przed zakupem owszem, ale jak już masz to sam sprawdzić możesz. mój liteon głośno czyta, nie mam porównania do innego egzemplarza ale podobno tomoja jakaś głośniejsza się trafiła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 kupić nagrywarkę i pytać o opinie ... całkowicie bez sensu. przed zakupem owszem, ale jak już masz to sam sprawdzić możesz. mój liteon głośno czyta, nie mam porównania do innego egzemplarza ale podobno tomoja jakaś głośniejsza się trafiła. Słyszałeś kiedyś o dysonansie pozkupowym? Jeśli nie, to polecam książki z psychologii reklamy i marketingu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 thx, nie skorzystam bo jak poczytam to już nie będę wiedział nic. :) nagrywareczka spoko, wypala w 3 minnutki ale dlaczego tak hałąduje :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Kupiłem JĄ pod koniec stycznia i obecnie jest w servisie. Co się stało :?: Padł odczyt CD, a nagranych przez nią płyt nic nie odczyta, nawego ONA. Czekam na nowy sprzęt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 thx, nie skorzystam bo jak poczytam to już nie będę wiedział nic. :) nagrywareczka spoko, wypala w 3 minnutki ale dlaczego tak hałąduje :?: Wiem, że od czytania oczki bolą 8O Jeśli nie zrozumiesz tych książek, to polecam Słownik psychologiczny Artura S. Rebera. ********** Faktycznie hałasuje! Niestety jest to spowodowane 10000rpm! (albo i więcej). Niestety nie mam porównania z innymi napędami x52, ale mój DVD 12x40x też nieźle szumi! (no, może nie tak)... *********** Nagrywarkę gorąco polecam. Szybka, tania i ze wspaniałą korkcją błędów!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 zgadzam się, chodzi bardzo ładnie, no może trochę długo rozkręca płytkę po włożeniu ale ogólnie spox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Kupiłem JĄ pod koniec stycznia i obecnie jest w servisie. Co się stało :?: Padł odczyt CD, a nagranych przez nią płyt nic nie odczyta, nawego ONA. Czekam na nowy sprzęt... Wczoraj odebrałem z servisu NOWY sprzęt, co świadczy o "solidności" servisu LITEON'a... Polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...