sector Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 mi tysz nie dziala ;) pozatym READEK masz kolegoof w FBI :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 mi tam niepokazje mojego ip :) pokazuje mi 153.19.xxxxxxx a ja mam 81.190.xxxxxx 8) więc jestem czysty fbi nic na mnie niema :lol: btw to już kiedyś było 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 mi tysz nie dziala ;) pozatym READEK masz kolegoof w FBI :D ?? Właśnie z jedną z agentek umawiam się do kina w celu wyjaśnienia sprawy. :D Idziemy do jakiegoś kina na nocny na jakiś seans. Ona zna wiele numerów.... :P Oczywiście IP. :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 mi tam niepokazje mojego ip :) pokazuje mi 153.19.xxxxxxx a ja mam 81.190.xxxxxx 8) więc jestem czysty fbi nic na mnie niema :lol: btw to już kiedyś było 8) Haha hacker z Ciebie. :P :P :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 :mrgreen: No to ładnie zebrali się sami najwięksi przestępcy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 - Windows - MP3 - Microsoft Office ja office nie uzywam :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ale lol , sralem w gacie juz , ale ze mnie lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 :arrow: fajny pomysl... na poczatku lekko sie przestraszylem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...