haakorr Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Witam! mam zamiar w styczniu kupić cały sprzęt komputerowy w cenie 2300zł, zestaw ma być przeznaczony do gier oraz przeglądania internetu. http://www.agito.pl/monitor-benq-21-5-led-gw2255-flicker-free-2492-887869.html?cid=3005&attr=963-393350 http://www.morele.net/inventory/info/2rw3QK/ http://www.morele.net/podkladka-a4-tech-xgame-x7-200mp-406995/ http://www.morele.net/klawiatura-mysz-genius-slimstar-8000-31340035101-398865/ http://www.morele.net/sluchawki-creative-hs-800-fatality-gaming-51mz0310aa001-138470/ = 2162,84 Czy idzie kupić lepszy zestaw do 2300zł ? Sprzęt będzie chodził prawdopodobnie cały dzień i czy uciągnie takie gry jak: -GTA5 -CSGO Oraz inne nowe gry Edytowane 31 Grudnia 2014 przez haakorr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Do CS:GO zmienił bym procka - niestety nawet mocno wykręcony G3258 nie jest dobry , I3 potrafi być lepszy . Dołożył bym do I3 kosztem karty a zamiast R7 265 wstawił bym tam jakiegoś R7 260X lub używane HD7850 ( to samo co R7 265 ) . Wymagań GTA V jeszcze nie ma , na 75% G3258 będzie za słaby do tej gry - niestety czas 2-rdzeni w grach powoli przemija i nawet ostro wykręcony G3258 dostaje zadyszki tam gdzie stockowy I3 4150 daje jeszcze radę . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haakorr Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Czy mógł byś mi wysłać linka na morele do procka i tej karty a najlepiej do całego komputera? Jestem zielony w tych sprawach a kiedyś mi ktoś złożył właśnie taki komputer. I czy sam będę musiał składać komputer czy złożą mi go sami na stronie morele przed wysyłką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 kiedyś mi ktoś złożył właśnie taki komputer. Tu http://forum.purepc.pl/topic/363723-jaki-komputer-do-max-2000/?do=findComment&comment=3920253 Nie mam pojęcia, po co musisz zakładać kolejne konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Proszę bardzo - koszyk , wychodzi trochę drożej bo 1 705 zł . Zmieniony także zasilacz na Corsaira VS 450W bo Fortrona chwilowo nie ma . A co do zestawu - to ci go złożą bez problemu , w promocji możesz to mieć za 1 zł . Przeczytaj ten artykuł na portalu - sekcja po banerze morele . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haakorr Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Lepiej wybrać usługę złożenia komputera z dodatkowym chłodzeniem czy bez chłodzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 A masz dodatkowe chłodzenie ? W koszyku ( ani twoim ani moim ) go nie ma więc wybór jest oczywisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jak chcesz chłodzenie to proponuje: http://www.morele.net/chlodzenie-cpu-silentiumpc-spartan-pro-he924-spc081-518093/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haakorr Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Chodzi mi o to że mogę wybrać usługę złożenia komputera z dodatkowym chłodzeniem czy bez i się pytam które się bardziej opłaca. Promocja #2: usługa złożenia komputera za 1 złoty i wysyłka gratis - co trzeba zrobić: Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego bez dodatkowego chłodzenia (Kliknij tu!) albo z dodatkowym chłodzeniem (Kliknij tu!) W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFW Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie - gotowe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 W twoim przypadku to nie ma znaczenia . Po wpisaniu kodu koszt złożenia zostanie zmieniony . Poza tym opcja z dodatkowym chłodzeniem jest o 7 zł droższa - jak byś się zastanawiał nad dodatkowym chłodzeniem to warto wybrać tą opcję . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) To jest stwierdzenie czy masz chłodzenie, więc wybierasz z dodatkowym chłodzeniem lub jak nie masz to wybierasz bez dodatkowego. Jak kupisz w zestawie chłodzenia i wybierzesz opcje bez dodatkowego chłodzenia to zamontują Boxa,a w pudełku wyślą dodatkowe. Skoro nie ma dodatkowego to wybierasz oczywiście bez dodatkowego. To jest po porstu informacja dla serwisu czy maja go montować. Jest to dodatkowa usługa ekstra płatna. Mam nadzieje że jasno to przedstawiłem Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carter Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Bez przesadnie drogich słuchawek i klawiatury zmieścisz się w budżecie z takim wydajnym zestawem: http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__konfigurator/action__2/laptop__/data__eJxtj8EOgjAMht!lZ2LWwTrwHQxHD8bDAjsQEAyDGDW!u9sycCqHpu3XP$!$PeE6DvXcTrA$gSgIIQFiJG1jobJUFLYJTPNAhMw9EUhevh44UhFGYhlFJt91TqDpBlO5UJeI0TXecWNnP$o$50r3yhlz9K8XsQD9xvn6N$GhmC1ULkOab6eEJDNfbJK1836jmlTZjtpYhDyAQ6NNo6tH74VM7tzh1naqPnbK9HdLGbzeEU9Pig** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haakorr Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 to który zestaw jest lepszy w takim razie bo już nie wiem co wybrać a chce wybrać jak najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haakorr Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Odświeżam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obijak Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zwykle jakiś stary sprzęt zalega na półkach,nic nie masz? Może jakiś kumpel ma monitor niepotrzebny.stara sprawna 19", klawiaturę, słuchawki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zestaw mój i kolegi Cartera są podobne wydajnościowo - on dał trochę wyżej taktowany procek i kartę z 2GB VRAM , większa ilość pamięci mało daje w tej klasie kart . Buda to kwestia gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haakorr Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zwykle jakiś stary sprzęt zalega na półkach,nic nie masz? Może jakiś kumpel ma monitor niepotrzebny.stara sprawna 19", klawiaturę, słuchawki? Posiadam tylko jakiś staary monitor płaski ponieważ od kilku lat mam laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haakorr Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 To chyba wybiorę ten zestaw od reydena bo wyjdę trochę taniej i będę mógł kupić lepszy sprzęt do grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haakorr Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mam jeszcze takie pytanie czy idzie coś kupić lepszego o 100zł ? i czy będzie to opłacalne ponieważ mam jeszcze trochę budżetu do wydania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mozesz dołożyc jeszcze i wziąć 8 GB DDR3. Przyda się pod ew. przyszłą rozbudowę. Lub dołożyć do obudowy Zalman Z3 plus i lepszego zasilacza. Np Thermaltake Smart SE Modular 530W z odpinanymi kablami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haakorr Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wlasnie mam zamiar w przyszłości rozbudować go. Mógłbyś mi pozmieniać w koszyku te przedmioty bo nic z tego nie zrozumiałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...