SGhost Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam. Mam taki problem ze zintegrowaną kartą sieciową na płycie z podpisu. W systemie widnieje jako Reatlek PCIe GBE. Problem polega na tym, że co chwile tak jakby odświeżała połączenie, trwa to 1/3 sekundy, jednak rozłącza ściąganie/tsa itd, nie mam pojęcia o co biega. Wydaje mi się, że już wszystko ustawiłem/sprawdziłem w systemie/biosie, powyłączanie zarządzanie energią, w biosie co było do karty wyłączałem włączałem, bez zmian. Sterowniki oczywiście ostatnie/stery z płyty również. Ma ktoś jakiś pomysł? Aha ewidentnie problem, leży po stronie karty/ustawień, bo na innej działa. Ale po co pchać dodatkowy złom do budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 W menadżerze urządzeń, opcja " Zezwalaj komputerowi na wyłaczenie tego urządzenia..." odznaczona?Najlepiej uruchom jakieś LiveCD, jak będzie działać to problem z systemem/ustawieniami, jak nie to uszkodzona karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...