kacperm5 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam. Mam problem ze zmiana jezyka na polski w win 7 home premium. Czytalem, ze prawdopodobnie nie mozna zmienic tego z poziomu ustawien systemowych. Moje pytanie brzmi czy mozna to jakos obejsc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Normalnie Win 7HP nie ma możliwości zmiany języka , tylko wersje Ultimate / Enterprise mają wbudowaną tą możliwość . Ale można to obejść , choćby za pomocą tego programiku - nie wiem jak działa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4b1dd3n Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Działa bardzo dobrze, wskazujesz pakiet językowy, a on instaluje ;) Wysłano z Moto G Edytowane 1 Stycznia 2015 przez raarx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperm5 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Mam problem z uruchomieniem vistalizatora, gdy klikam na niego to nic sie nie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4b1dd3n Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Spróbuj z innego źródła ściągnąć Wysłano z Moto G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperm5 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wielkie dzieki, windows smiga po polsku ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...