Skocz do zawartości
tanaka

internet przez dialog

Rekomendowane odpowiedzi

bo te adminy to sa slugusy tpsa

masz cos do tpsa ? heh wszyscy ktorzy cos maja to albo sa bardzo nieszczesliwi w zyciu i swoje niepowodzenia musza zwalic na kogos ! albo chcesz miec wszystko za darmo ! niestety nie ma lekko !

wam sie poprostu w [gluteus maximus]ch poprzewracalo ! zrozumcie nic za darmo nie ma ! ja place ja wymagam ! i jakos na jakosc uslug nie nazekam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz cos do tpsa ? heh wszyscy ktorzy cos maja to albo sa bardzo nieszczesliwi w zyciu i swoje niepowodzenia musza zwalic na kogos ! albo chcesz miec wszystko za darmo ! niestety nie ma lekko !

wam sie poprostu w [gluteus maximus]ch poprzewracalo ! zrozumcie nic za darmo nie ma ! ja place ja wymagam ! i jakos na jakosc uslug nie nazekam !

No cóż, muszę przyznać, że jak miałem neta przez modem, to płaciłem tyle samo, lub niewiele mniej, co teraz - a siedziałem w inecie znacznie krócej. Przy tym transferze, który oferuje TPSA, to numer 0202122 (pomyliłem się?) powinien być darmowy, albo 1 grosz za 10min.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wam to dac palec a wezmiecie cala reke ! powinniscie byc szczesliwi ze wystarczy modem kawalek kabla wpinasz sie i masz net bez zadnych oplat instalacyjnych itd. ! ja z modemu nie kozystam ! i do tpsa nic nie mam ! A za luksus sie placi nie wiem czy wiesz ! i bardzo dobrze bo sie wiesniaki i prymitywy do niego nie dorywaja bo ich nie stac ! a i tak jest wiecej idiotow niz 3 latka temu ! i wole nie myslec co bedzie jak wszyscy beda mieli dostep ! tragedia ! nie dosc ze na ulicy cwele w tv cwele to i w necie duzo cweli !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasne ze dobre i to , ale nie taka jakosc za taka cene , to lekka przesada

mamy XXI wiek i laczymy sie z netem przecietnie o szybkosci 40.000 bps

Moze bylo by lepiej ale jak tepsa wrecz blokoje inne firmy i operatorow :cry: ale pewnego pieknego dnia przyleci jakis wyslannik binladena i pizdnie samolotem w glowna siedzibe tepsy , wtedy bede swietowal przez tydzien :P :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh niestety tak sie nie stanie ! i co z tego ze mamy XXI wiek ! polska jest zacofana ! wiec zacofany mamy dostep do netu ! z czego sie ciesze ! jeszcze tu debilow nie bylo :!: heh mam neostrade od pol roku zadnych problemow, awari, zadnych limitow , zadnych dynamicznych ip ! jestem bardzo zadowolony ! niestety za jakosc sie placi ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ano taka prawda , za jakosc sie placi , ale za granica za taka kase jaka ty placisz mialbys napewno duzo szybsze lacze !!  8) 

hehe taki urok naszej kochanej polski i tak juz zostanie

To sie szybko zmieni ! juz sie zmienia ! neostrada tanieje ! itd ! Niestety nasze wspaniale spoleczenstwo jest tak pazerne ze by wszystko chcialo za darmo i najwyszej jakosci ! tak nigdy nie bedzie ! poprostu niektuzy tego nie sa w stanie zrozumiec ! hah i tak sie mozemy cieszyc ze gry u nas tyle nie kosztuja co na zachodzie (45$-60$) ! a i wedlug mnie ceny tpsa ma nie takie zle ! chociaz sie zmieniaja ! Najlatwiej znalesc sobie jakiegos winowajce odpowiedzialnego za wszystkie nasze problemy i w kolko powtazac tp.sa zla , zla itd ! bo to najlatwiej !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz jak juz jest co zwalac to tylko na tpsa bo na kogo innego?

skoro nie ma innych operatorow :-)

prawda po troszecze po troszeczke sie zmiena i oby tak dalej

glownym powodem do narzekania jest "prawie calkowity " brak konkurencji , bo co zrobia tepsie takie male firmy jak netia , dialog itp.

tpsa sra na nich :-)

i tu jest glowny problem

:P ale co tam kiedys musi byc lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak juz jest duzy moze wiecej ! (nie zawsze wielkosc ma znaczenie :P) faktem jest to ze tp.sa ma w [gluteus maximus] innych ! ale czy to zle ? rozumiem jak by mieli bandyckie ceny ! ale ceny sa wmiare przyzwoite ! A pozatym jest chello,aster, atj(gdzie placisz 900zl za instalke i 100zl za 128mb miesiecznie ) i inni ! wiec mas wybor ! ja go nie mialem bo tam gdzie mieszkam nie ma kablowki a atj nie wchodzil w rachube jeszcze mnie nie powalilo ! wiec jest naprawde sporo rozwiazan ! Tylko widzisz wszyscy krzycza a argumentow jakos nie widac ! To takie troszke nie powazne ! byle krzyczec !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hah i tak sie mozemy cieszyc ze gry u nas tyle nie kosztuja co na zachodzie (45$-60$)

Cena jednostkowa nie ma kompletnie zadnego znaczenia, tutaj miarodajny byl by wskaznik ile takich gier mozesz kupic za przecietna pensje (albo minimalna) i zapewne zgodzisz sie ze tutaj juz tak rozowo nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

watpie aby kiedykolwiek byl nalozony klin na cala tepse....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh niestety tak sie nie stanie ! i co z tego ze mamy XXI wiek ! polska jest zacofana ! wiec zacofany mamy dostep do netu !  z czego sie ciesze ! jeszcze tu  debilow nie bylo  :!: heh mam neostrade od pol roku zadnych problemow, awari, zadnych limitow , zadnych dynamicznych ip ! jestem bardzo zadowolony ! niestety za jakosc sie placi ! :)

za jakosc sie placi .... ciekaw jestem czy faktycznie masz ten trnafer co podaje TePSA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hah i tak sie mozemy cieszyc ze gry u nas tyle nie kosztuja co na zachodzie (45$-60$)

Cena jednostkowa nie ma kompletnie zadnego znaczenia, tutaj miarodajny byl by wskaznik ile takich gier mozesz kupic za przecietna pensje (albo minimalna) i zapewne zgodzisz sie ze tutaj juz tak rozowo nie jest.

cos o tym wiem ;)

PS ale sie wywalilem z komentarzami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

według mnie to jest tak:

$= ok. 4 zł.

i w USA myślą sobie tak:

w Polsce to mają tak: 3-4 impulsów w walucie (zł) a u Nas też (czyli 3-4 imp. w 4 zł.)

w Czehah jak pamiętam to za 1 koronę mają 2 min. int. i podobną szybkość co u Nas :-0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh niestety tak sie nie stanie ! i co z tego ze mamy XXI wiek ! polska jest zacofana ! wiec zacofany mamy dostep do netu !  z czego sie ciesze ! jeszcze tu  debilow nie bylo  :!: heh mam neostrade od pol roku zadnych problemow, awari, zadnych limitow , zadnych dynamicznych ip ! jestem bardzo zadowolony ! niestety za jakosc sie placi ! :)

za jakosc sie placi .... ciekaw jestem czy faktycznie masz ten trnafer co podaje TePSA :)

Widzisz w tym problem ze jak serwer z kturego cos ciagne jest luzny to mam na luzie 56kb/s wiec tyle za ile place :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

według mnie to jest tak:

$= ok. 4 zł.

i w USA myślą sobie tak:

w Polsce to mają tak: 3-4 impulsów w walucie (zł) a u Nas też (czyli 3-4 imp. w 4 zł.)

w Czehah jak pamiętam to za 1 koronę mają 2 min. int. i podobną szybkość co u Nas  :-0

To nic trudnego pakuj walizki i do czech ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz w tym problem ze jak serwer z kturego cos ciagne jest luzny to mam na luzie 56kb/s wiec tyle za ile place :)

czyli rozumiem z masz lacze ~448kbps (o ile dobrze policzylem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

według mnie to jest tak:

$= ok. 4 zł.

i w USA myślą sobie tak:

w Czehah jak pamiętam to za 1 koronę mają 2 min. int. i podobną szybkość co u Nas  :-0

u mnie jest tak: 8-18 0,03Eu i 18-8 0,01Eu za min, a transfer chgw :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak sciagalem 1 plik mialem max jakies 56 ! ale przy ciagnieciu kilku pliczkow czasami po dodanu predkosci wychodzi wiecej ! :) Ale nie o to chodzi ! chodzi o to ze tp.sa nie jest w cale taka zla jak sie wszystkim wydaje ! A jak juz wczesniej pisalem ciesze sie ze ceny sa wmiare wysokie ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak sciagalem 1 plik mialem max jakies 56 !  ale przy ciagnieciu kilku pliczkow czasami po dodanu predkosci wychodzi wiecej ! :) Ale nie o to chodzi ! chodzi  o to ze tp.sa nie jest w cale taka zla jak sie wszystkim wydaje  ! A jak juz wczesniej pisalem ciesze sie ze ceny sa wmiare wysokie ! :)

ja mam 300kbps z Chello a przy sciaganiu jednego pliczki ssysa ~40kB/s , ale to od czasu przerzucenia sie z PQWS na Telie :)

A co do cen TPSA to sa one zdecydowanie za wysokie wstosunku do wyplat!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety tpsa ciagnie z nas ile sie da. W niemczech lacze odpowiednik neostrady 512 kosztuje 30 euro, instalacja darmowa. Nie wspomne juz o wsolczynniku zarobki/cena uslugi. Nawet jak za ta neostrade beda chcieli 180 zl miesiecznie to dalej jest to 80% wiecej niz w niemczech. TPSA sux.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi