bAterion Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Problem w tym ze komputer nie zawsze mi sie chce wystartowac, nie wiem w czym tkwi przyczyna. Wymieniałem zasilacz i jest to samo, komputer z FX'em chodzi wporzo, a moj RADEON na innej jednostce nie zgłasz zadnych problemów Jesli dobrze sie orientuje to własnie bios z agp startuje pierwszy, wiec podejrzewałem grafe, moze apgrejt pomoze?? A moze cos ma wielkie zębiska i sie gryzie z czyms innym :) ...eh pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 a na jaki zasilacz wymieniłes ?? na ten co masz w podpisie?? sprobuj na lepszym , np . jakis chieftec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 własciwie robili to w serwisie aby dojsc przyczyny, ale nic nie wydumali mysałem ze ten Hkey bedzie spoko pod moj konfiq a mojego RADKA wsadzili do jakiegos sieta na celinie 1000Mhz i codegonie i problem nie wystepował czy to w ogole moze byc zasilanie czy trzeba pztrzec w inna strone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 A sprawdzales grafike na innej konfiguracji? Moze to ten radek jest skopany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 tez tak sobie pomyslałem, ze to wlasnie z nim cos nie tak, sprawdzilem go tylko tam w serwisie na pierwszym lepszym kompiuterze ale tak jak pisalem - tam ten problem sie nie pojawił, winda startowała raz za razem bez oporow jak wiec dojsc co powoduje problem? moj stary komputer (duron 700MHz, MSI k7TPro 2A, codesiet 300W- tu jak najbardziej powaznie medal za cisze!!!) z ta karta wcale sie nie podnosił wiec moze jednak karta? Ale co z nia, bo jak komp odpali, to karta smiga az miło!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 powiem cii ja mam to samo za 1 razem komp nie wstaje jak nacisne reset to idzie na debug cart mi pisze błąw w cashu procka lub ram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 twoj super grace to radek95pro? niby problem niewielki ale wkurza, spotkałem sie juz nim kiedys -nawet na tym forum- ale ni cholery nie moge sobie przypomniec gdzie dokładnie, chyba epox 8rda+ złote rady...ale to juz ponad 30 stroniczek do prerzucenia (zaliczyłem kiedys cały przy stanie24 i nie chce roboc tego 2 raz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja mam podobnie z FIC 9500pro czasami po restarcie lub przy włączaniu komp wstaje albo nie i muszę kilka razy nacisnąć reset aby się uruchomił. Wcześniej jak miałem GF Ti4200 nie było tego problemu. Ale karta jest w pożądku chodzi normalnie. Próbowałem podpinać kilka zasilaczy ale na każdym to samo. ----------------------------------------- Xp2400+(fsb333), MSI k7n2-l, Fic R9500pro, 768MB Kingston PC333, WD80JB, Chiftec 360W, Liteon 48/24/48, SyncMaster753DFX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 brak mi juz checi na walke z tym baziewiem chyba kupie sobie GForca :) ...eh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 MASZ EPOXA ZOBACZ CO CI PISZE NA DEBUG CART Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 MOże za mocne timingi na pamięci dałeś? Mi właśnie tak się czasem działo na starych SD-Ramach na tym kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 timingami sie nie bawilem, na razie wszystko na default Millor, miales racje, spojrzałem na debug port a tam FF- chyba powinienem sie martwic :< z tego co podaje manual a w serwisie zrobili mi juz update biosu ps jeszcze jedna rzecz, podczas startu nie wyswietla mi sie POST grafiki- to jest normalne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 timingami sie nie bawilem, na razie wszystko na default Millor, miales racje, spojrzałem na debug port a tam FF- chyba powinienem sie martwic :< z tego co podaje manual a w serwisie zrobili mi juz update biosu ps jeszcze jedna rzecz, podczas startu nie wyswietla mi sie POST grafiki- to jest normalne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 timingami sie nie bawilem, na razie wszystko na default Millor, miales racje, spojrzałem na debug port a tam FF- chyba powinienem sie martwic :< z tego co podaje manual a w serwisie zrobili mi juz update biosu ps jeszcze jedna rzecz, podczas startu nie wyswietla mi sie POST grafiki- to jest normalne? jan masz np monitory LG to jest to normalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 A co tu ma monitor do rzeczy (i do tego konkretnie LG), bo nie rozumiem- a posta powinien pokazac; moja bańka to samsung755df co z tym FF na epoxie- płytka do wymiany, czy jak rozumiec ten alert?? ten sam pojawiał sie przed ja i po aktualizacji biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 U mnie nie wyświetla postu k. grafiki. Normalka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no wiec ok, brak postu mnie nie martwi ale co z tym FF, tym powinienem sie chyba przejac, plyta do wymiany?? niby wszystko poza tym chodzi cacy, ciekawe tylko jak długo... znalazłem topic z tym samym problemem, ale dowiedziałem sie z niegov tyle co z manuala do mojej mobo co wiec powinno sie wyswietlac na debug port przy prawidłowej pracy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 oj-meczysz kota pozycz od kogos porzadną zasiłke 350-360 wat jak to nie pomoze-reklamuj karte bo mobo jest w porzadku skoro z nv nie ma problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 sorka, wiem ze troch jecze ale chciałbym wiedziec co jest grane jutro ide po chiefteca 360, ale nie wiem co z ta mobo- ja tez chciałem reklamowac karte, tak jak pisałem juz wczesnie, sprawdzałem na innym sprzecie- chodziła spoko i komp wstawał bez problemu "z nv nie ma problemów" - co masz na mysli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...