boro Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Znalazłem ten tekst na benchmarku " HomeStation, bo tak nazywa się to urządzenie, umożliwiać nam będzie uruchomienie programów pisanych zarówno dla X-Boxa jak i zwykłego peceta!... ...Czyżby w przyszłości konsole i peceta różnić miała tylko nazwa?!? " A co o tym sądzicie. Jak dla mie to będzie już coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Co do konsol na iprezke....dobre...ale ja wczoraj mialem wlasnie imprezke u siebie w domu i nic tak nie bawi ludzi jak ..... karaoke .... masz takie cos na konsole ? "Jestes szalona...." :) Po wczorajszym wnioskuje ze polacy to bardzo muzykalny narod.....po kilku glebszych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 nie PS2 mialo w japonii premiere w 03.04.2000 lub 04.03.2000 ale ktoras z tych na pewnoThx za poprawkę. Co do karaoke, to nigdy się w to niebawiełem, ale z tego co piszesz, to koniecznie musze spróbować :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 No to jesli PS3 ma się pojawić w 2005 to do tego czasu każdy będzie miał w domu procech 3GHz 1GB ram i grafe klasy która obecnie pewnie nie jest nawet produkowana Dx11. Do tego trzeba pamiętać że również sam OS (Winda) się zmienia mowie tu o nowym systemi zapisu plików. Trudno w tej chwli gdydać ale konsole bede musiały wychodzić częściej niż co 6 lat alby dotrzymać tempa PC. A co do gier to prawda jest taka że za równo na PC jak i na konsole 80% to kiła. Piekna grafa ale nic pozatym niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...