boro Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Nagrywareczka czadzik. Tylko tyle powiem bo żadnych wad nei znalazłem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 8O 8O 8O eeeeeeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Nagrywareczka czadzik. Tylko tyle powiem bo żadnych wad nei znalazłem :lol: to strasznie fajnie.....ale po jakiego zakladales nowego posta (o bardzo tresciwej nazwie zreszta) :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Nagrywareczka czadzik. Tylko tyle powiem bo żadnych wad nei znalazłem :lol: to strasznie fajnie.....ale po jakiego zakladales nowego posta (o bardzo tresciwej nazwie zreszta) :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil: No.... :?: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Zapewne mu sie pomylilo i zamiast dopisac sie do topica to stworzyl nowy, zdarza się, nie denerwujcie sie ludzi tylko niech ktos go poprosu by go usunal lub niehc to zrobi wszczechmocny moderator... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 OOOO. Sorks, dopiero co zauważyłem. Przepraszam z gury za ten fatalny błąd, ale jest to wysłomaczone tym że jestem Kur***** zdenerwowany. a wszystko przez to że net mi wolno w chodzi. na forum właziłem 8 min, do działu sprzęt 5 minut itd. ( NIema to jak sięć osiedlowa, SDI na 12 osób ) Przyznaje się do błędu :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 skoro takwolno sie otwiera to chyba mogłes zdarzyc nacisnac przycisk odpowiedz a nie nowytemat..? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Idź i nie grzesz wiecej (puk, puk, puk...) P.S. boro, zrób coś z tymi błędami ort. - sypiesz jak z rękawa (nie tylko w tym topicu) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...