NostradamuSek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 Tak, ale mnie chodzi, jakbyś to gniazdo zdemontował a dysk SSD lub HDD 2,5" wstawił w miejsce napędu DVD. Możesz pewnie zmieścić to w miejsce stacji dyskietek. http://www.newmodeus.com/shop/index.php?main_page=page&id=7 http://www.quietpcusa.com/Nofan-Twin-SSD-Quick-Release-Drive-Caddy--P929.aspx Wtedy można by chyba spokojnie zamontować 750Ti. Tak mi wydaje się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S y l v e k Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Jak to mówią żeby mieć okno nie będę drzwi ściągał i zamiast drzwi okno stawiał :D Edytowane 14 Stycznia 2015 przez S y l v e k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ja bym tam wsadził Q9650 i GTX 750Ti. oraz SSD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S y l v e k Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 Dla potomnych z podobnym pytaniem zostawiam odpowiedź. Zakupiłem Sapphire RADEON R7 250 DDR5 1GB http://www.neo24.pl/?p=sapphire_radeon_r7_250_1gb_11215_06_20g W tej cenie kurier był za darmo. Co do pudełka to dostaniecie : - DVI na VGA, - micro HDMI na HDMI, - płyta ze sterownikami ( później ściągałem najnowsze ze strony producenta ) - długi śledź dodatkowo. Macie tu zdjęcie przed rozpakowaniem: Jeżeli ktoś będzie miał jakieś pytania typu : Czy gra mi na tej karcie pójdzie? To pisać śmiało. Mi działa przykładowo ETS 2 z Intel Core 2 Duo 2,40 GHz na full detalach ( ale na full nie jeżdżę :P ), GTA 4 i tu już zależy od procesora bo mnie mój bardzo ogranicza. W teście na maksymalnych detalach miałem nieco powyżej 20fps i to trochę utrudnia życie. Co do całego Upgrade to w niedalekiej przyszłości dorzucam do niego dysk SSD Kingstona 60GB za jakieś 200zł i pasowałoby mi wymienić procesor na Q9650 3,00 GHz ale to się wstrzymam. I proszę aby tematu nie usuwano a jeżeliby przeszkadzał to wrzućcie do archiwum. Dzięki za pomoc :) Pozdrawiam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Cieszymy się, że pasuje i wszystko cacy. SSD jak najbardziej. P.S Widziałem na allegro SSFy z I5 2500, oczywiście inny model. :P Dorzuć do przynajmniej 120/128GB SSD. Edytowane 9 Marca 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 Kingstona 60Gb to za 100 zł można się dopiero zastanawiać. Przy 200 zł dokładasz 30 i masz Transcend 370 128GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...