ogoray Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam, z okazji zbliżającej się premiery GTA 5 poszukuje jakiegos dobrego zasilacza który uciągnie oc pod q6600 3.5Ghz. MOBO: MSI P35 Platinum RAM: 6GB DDR2 Procesor: C2Q Q6600 2.4GHz @3.0GHz B3 Grafika: Radeon HD7770 Zasilacz: Gembird 450WChłodzenie: SilentumPC Fortis HE1226Aktualny zasilacz jest z czarnej listy ale jakos chodzi od +/- roku i chce go wymienic jak najszybciej. Procesor niestety ma wersje B3. Chciałbym się dowiedzieć czy wogóle jest możliwe podkręcenie na tej płycie do 3.5. Budżet to +/- 200zł, jeśli będzie trzeba dołoże więcej. Z góry dziękuję za pomocPozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Corsair VS 450W / Fortron HCN 460W za ~150 zł , ew. TT Smart SE 530W za 209 zł - jest nieco mocniejszy niż tamte i w dodatku modularny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogoray Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Mógłbyś wziąć poprawke na możliwą zmiane płyty i procesora na i5 w ciągu 2 lat? To wystarczy czy jednak więcej mocy potrzeba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 nowe podstawki są bardziej energooszczędne, więc będzie chłodniej i oszczędniej tak z ciekawości jakie masz wyniki w smarkach ? procek hamuje kartę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogoray Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie sprawdzałem sprzetu w zadnych testach to nie mogę Ci powiedzieć ;/ A co do zasilacza to zdecyduje się na Corsair VS 450W, tylko mam jedno pytanie, czym różnią się te 2 zasilacze? http://scr.hu/4e5c/jrx71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...