bazyl3100 Posted January 9, 2015 Report post Posted January 9, 2015 Używa ktoś z Was płyty głównej ASUS Z97-PRO(Wi-Fi ac)? Dokładnie tej: Link Jak się sprawuje? są jakieś z nią problemy? bo w polskich opiniach raczej wszyscy chwalą, gorzej trochę w zagranicznych. Bardzo proszę o info od użytkowników tej płyty. Ja chciałbym ją do Intel Core i5 4690-K Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
shusty Posted January 9, 2015 Report post Posted January 9, 2015 Ja koniecznie chcesz WiFi, dokup za 50zł kartę na PCI i kup płytę o 200zł tańszą, która praktycznie nie jest gorsza. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
bazyl3100 Posted January 12, 2015 Report post Posted January 12, 2015 Ja koniecznie chcesz WiFi, dokup za 50zł kartę na PCI i kup płytę o 200zł tańszą, która praktycznie nie jest gorsza. Nie o Wi-Fi chodzi. Chodzi o porządną płytę, bo obecna Gigabyte Z97X Gaming 5 jest wadliwa. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
zaodrze244 Posted January 13, 2015 Report post Posted January 13, 2015 Płyta daje radę. Posiadam ją od lipca zero problemów. Najlepsze jest sterowanie wentylatorami. Wi-Fi nie używamy. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lukas37 Posted January 14, 2015 Report post Posted January 14, 2015 (edited) Złożyłem kilka komputerów na tej płycie i nie było żadnych reklamacji natomiast są problemy z OC w B-85 GIGABYTE http://www.overclock3d.net/articles/cpu_mainboard/gigabyte_in_ebenezer_mode/1 o wyżej wspomnianej jeszcze nie słyszałem :) . Edited January 14, 2015 by lukas37 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...