bazyl3100 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Używa ktoś z Was płyty głównej ASUS Z97-PRO(Wi-Fi ac)? Dokładnie tej: Link Jak się sprawuje? są jakieś z nią problemy? bo w polskich opiniach raczej wszyscy chwalą, gorzej trochę w zagranicznych. Bardzo proszę o info od użytkowników tej płyty. Ja chciałbym ją do Intel Core i5 4690-K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shusty Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja koniecznie chcesz WiFi, dokup za 50zł kartę na PCI i kup płytę o 200zł tańszą, która praktycznie nie jest gorsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyl3100 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ja koniecznie chcesz WiFi, dokup za 50zł kartę na PCI i kup płytę o 200zł tańszą, która praktycznie nie jest gorsza. Nie o Wi-Fi chodzi. Chodzi o porządną płytę, bo obecna Gigabyte Z97X Gaming 5 jest wadliwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Płyta daje radę. Posiadam ją od lipca zero problemów. Najlepsze jest sterowanie wentylatorami. Wi-Fi nie używamy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas37 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Złożyłem kilka komputerów na tej płycie i nie było żadnych reklamacji natomiast są problemy z OC w B-85 GIGABYTE http://www.overclock3d.net/articles/cpu_mainboard/gigabyte_in_ebenezer_mode/1 o wyżej wspomnianej jeszcze nie słyszałem :) . Edytowane 14 Stycznia 2015 przez lukas37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...