Skocz do zawartości
Luizyt

Kupił bym sobie obudowe...

Rekomendowane odpowiedzi

Co są dzicie o tej obudowie:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14477245

Zasilacza nie bierzcie pod uwage! Może polecicie jakąs inną tylko najlepiej żeby to nie był zwyczajny midi. Cena tak do 200-250 bez zasilacza.

Ps.Jak ktoś ma jakas obudowe do sprzedania to na @

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie - brzydka jak noc :? . Niektórzy preferują np Chiefteki (ciekawe czy można kupić bez zasilacza), ale różne są gusta. Ostatnio nawet niektóre nowsze modele Codegena albo nawet Tracera nie są takie złe i można coś wybrać. http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=prod...kt&id_kat=01043 Ja osobiście mam Tracer Aqua - nie jest to co prawda obudowa moich marzeń - ale tylko trochę narzekam, ale dużo zależy od zasobności portfela. Tracery stoją coś koło 150PLN, a jak się w sklepie dogadasz to ci sprzedadzą bez zasilacza odjąwszy około 50-60PLN :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh wszystkie sa mało ciekawe :? Ta srodko z linka sirus.. wasnie była jeszcze w miare ciekawa :)

A tego codegena bym nie kupował. Juz sam fakt ze jest to obudowa serwera( ;) ) niestety powoduje ze cena jest wyzsza od normalnej.. :) Nie warto chyba.. wyglad ma taki sobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chetnie bym kupił chifteca (z zasilaczem bym wzioł bo bez sie niezbyt opłaca) ale mnie jeszcze nie stać niestety... Serwerówki mi sie bardzo podobają.

Gdzie jest jakiś cennik tych tracerów ma ktoś jakis w całości??

Te codegeny z oknami nie są złe ale ja bym wolał sam robić okno, chociarz ich cena jest niezła jak jeszcze katode dorzucają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DG-01-BD-U

Panel USB i FireWire z przodu obudowy

Wymiary: 440mm x 180mm x 460mm

Napędy: 3x5.25" 2x3,5", 2x3,5" HDD wew.

Wentylatory (opcja):

Przód: 80mm; 80mm for HDD

Tył: 90mm

Ciężar: 9 kg

Zasilacz: 300W PSU (HPC-300-202)

ZOBACZ WNĘTRZE OBUDOWY

Cena: 335 zł

to taka ekonomiczna wersja wezsza o 20mm i ze słbszą zasiłką ale 110zł tansza!!!!!

Chyba bede zbierał na chifteca tylko normalnego czarno srebrnego matrixa...(jest za 445 z zasiłką)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten codegeniq serwerowy nie jest taki zły (oprócz zasiłki ofkorz). Ogladalem ją w sklepie i wygląda na zrobiona profesjonalnie. Przy procu (z tylu budy) masz tam 2 wentyle 80mm obok siebie wiec w srodku jest spory huragan.. nie wiem tylko jak z glośnością bo serwerówki lubią sobie czesm pobuczeć... no i niestety te tandetne drzwiczki ("srebrny" plastik z logo SUPER POWER - moim zdaniem wygląda to żenująco ale to juz kwestia gustu). ale jak by je pomalowac na czarno buda wyglądalaby zaj---iscie (bo scianki są grafitowe).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

srebrny" plastik z logo SUPER POWER

logo to pewnie da sie zmyć czymś a kolor to sa chyba z szarymi a nie zrebrnymi tymi drzwiczkami. Mi az tak bardzo ten srebrny nie przeszkadza.

Chyba jej jednak nie kupie bo i tak jest wedłóg mnie troche droga jak na swą jakość i firme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...