czesio69 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Mam problem mam słuchawki z mikrofonem. Ja mam przy laptopie jedno wejście na gruby bolec kupiłem rozgałęzinik. Jak podłączam słuchawki a mają dwa bolce jeden od mikrofonu a drugi od słuchawek. Więc jak je podłączam wyskakuje mi okno z Bieżącym podłączonym urządzeniem jest: i co mam wybrać abym głos miał w słuchawkach i żeby działał mi mikrofon przy słuchawkach . Pomrzecie. proszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 W laptopie duży jack (gruby bolec)? Eee... Podaj model lapka. Grubymi nićmi szyte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Pomrzemy. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...