Gudajos Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Sitam, otoz jestem wlasnie na etapie kupowania monitora pod gry. Do filmow mam telewizor xd. Teraz tak w jednym ze sklepow w UK mam znizke 40% nie maja za duzo monitorow... i nie wiem czy oplaca mi sie u nich brac, jak narazie wpadl mi w oko DELL U2412m bedzie on odpowiedni do gier? Chodzi tu przedewszystkim o CS GO i Far Cry 4. Jesli nie to tutaj strona do sklepu moze znajdziecie cos lepszego: www.cpc.farnell.com W gre wchodza 24" lub 27" ++++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Lepiej brać nowszego Della u2415. Jest ogólnie lepszy we wszystkim od starszego brata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Na przykład w czym (oprócz ramki bo to wiadomo)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudajos Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ref. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Regulacja podświetlenia bez PWM, lepsza, mniej ziarnista powłoka wierzchnia, mniejszy IL, schodzi niżej z jasnością, ma hub USB3... Jedyne, co może przeszkadzać, to brak wejścia DVI, ale jest HDMI i DP, więc można w ten sposób pozbyć się grubego, sztywnego kabla z tyłu kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...