dymy Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ..ot ciekawostka: http://antywirus.note.pl/archiwum_pk/enter...er_klamstwa.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 No to niezłe jaja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Jaja jak berety. ENTER jako "duża" gazeta nic sobie nie robi ze skargi "zwykłego" Internauty - kurcze dlaczego tak jest że duży może więcej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Błąd Matrixa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 "Wobec takich faktów można postawić tezę, że Winkler jest tworem wirtualnym, istniejącym w sieci magazynu ENTER przerabiającym artykuły z internetu... A może to ma wymiar religijny ? Jakaś Trójca ? Raczej NieŚwięta..." To Faktycznie Pajace z tego entera :P Nicky: to nie bład :P jak mowil agent najpierw matrix byl taki ze ludzia nie dziala sie zadna krzywda ! :) ale ludzie nie moga caly czas zyc w dobroci ! taka jest natura ludzka ! i dlatego jest jak jest ! matrix zostal tak zrobiony zeby wiekszy mial zawsze racje :q so..... to nie blad.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Kiedyś czytałem Entera ale przestałem po tym jak red. nacz. została Ewa Hutny (i to nie dlatego, że to kobieta). W/g mnie od tego momentu zaczął się upadek gazety. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 nie dziwie sie ze koles tak zareagowal bo ja tez jakbym dorwal tego pedala to ... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 W tym przypadku schanbił-a cała redackje.. tmi cyrkami . ;/ Cieciostwo, buractwo.. :/ Dlatego ENTER"a mam tylko 2 czy 3 pisma, reszcza to CHIP'y i KS :/ :D JA bym na waszym miejscu(czytelników entera0 przerzucił sie na pc world, jest teraz chyba najlpepszym miesiecznikiem w polsce o tematyce komputerówj(chip to inna bajka :| ). A nie bedziecie przynajmniej czytac artykułow napisanych przez chłopo-babe ;) Toz taka powinna zajac sie gotowaniem a nei spisywac zyjes artykuły z netu ;) Po prosru: buuuuuuuuu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Wlasnie wyslalem maila do antyvirusa z prozbo o zamieszczenie linka do tego artykulu na mojej stronie (www.ViceCityPL.net) , trzeba babie-facetowi utrzec nosa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Snake dobry pomysł! :) Tylko ze ja nie mam strony własciwie :( Ale jak cos bede linkował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Coz to co zrobil ENTER (pisze ogolnie) nalezy potepic, niestety plagiaty sie zdarzaja. Jednak imho wiekszy problem to bledy w gazetach, nie tylko miesiecznikach ale i na stronach tematycznych w gazetach codziennych. Ilosc tych bledow jest zastraszajaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Wlasnie wyslalem maila do antyvirusa z prozbo o zamieszczenie linka do tego artykulu na mojej stronie (www.ViceCityPL.net) , trzeba babie-facetowi utrzec nosa . wywalic takiego/ką na zbity pysk :evil: :evil: Taki ktos nie powinien pracowac na takim stanowisku :x :x <span style="color:red;">[ciach!]</span>y <span style="color:red;">[ciach!]</span> zarabia krocie na takich uszustwach :evil: :? , a ktos kto uczciwie pracuje nigdy nie dorobi sie takiego majatku :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Coz to co zrobil ENTER (pisze ogolnie) nalezy potepic, niestety plagiaty sie zdarzaja. Jednak imho wiekszy problem to bledy w gazetach, nie tylko miesiecznikach ale i na stronach tematycznych w gazetach codziennych. Ilosc tych bledow jest zastraszajaca.tak to jest jak za jakis zbyt skomplikowany problem bierze sie laik w tym temacie. moze byc dobrym dziennikarzem ale nie miec wiedzy technicznej na jakis temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Dune: Zgadza sie, brakuje im ludzi odpowiedzialnych za jakas korekte. Niestety dosc ciezko ich przekonac do tego ze takich ludzi potrzebuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 zgadza sie ludzie nie wiedza co mowia i pisza bzdury tak jak w innym topiq btl link do tronki gdzie koles pisal zeby skasowas swapa w win 98 ;p i plik kernel... bo to przez to sie zawiesza komputer :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Nie czytam entera wole chipa. Swoją drogą ogtomny LOL :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 No a czegoz mozna sie spodziewac po gazecie komputerowej ktorego naczelnym redaktorem jest baba :P Wybaczcie musialem sobie tak zazartowac... Jezeli ten gostek nieklamie i faktycznie Enter go okradl z jego pracy to facet powinien isc do sadu i wycisnac z nich ostatnia zlotowke albo sie dogadac po cichu i tez wycisnac z nich kase- niech gnoje maja za kare... pytanie tylko czy moze to udowodnic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Błąd Matrixa (...) Nicky: to nie bład :P jak mowil agent najpierw matrix byl taki ze ludzia nie dziala sie zadna krzywda ! :) ale ludzie nie moga caly czas zyc w dobroci ! taka jest natura ludzka ! i dlatego jest jak jest ! matrix zostal tak zrobiony zeby wiekszy mial zawsze racje :q so..... to nie blad.......... jak nie blad przecierz wlasnie przez takie rzeczy Neo musi raz na jakis czas rebotowac matryce ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...