Orgiusz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 Logiczna gra czyli gimbaza nie da rady. Grał ktoś? Wrażenia, sterowanie, wykonanie? Gra dostała kilka dobrych metek jako produkt 2014 - odpaliłbym coś co wywoływałoby banana na gębie bez trzaskania QTE a myśleniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ja trochę grałem. Jest demko na Steam: http://store.steampowered.com/app/330710/?l=polish Grałem w pełną wersję u siostrzeńca i do teraz jestem pod wrażeniem, jak świetna jest ta gra. Niestety nie skończyłem gry, bo czasu brakło, a gra jest tylko na koncie Steam siostrzeńca :( Ale mniejsza z tym. Bardzo polecam grę, jeżeli lubisz myśleć, a jest nad czym, bo im dalej, tym trudniej. Oprawa graficzna bardzo ładna, kolorowa, wyraźne textury, sterowanie postacią fantastyczne. Muzyka bardzo nastrojowa, relaksująca, pasująca do wykonywanych zadań. Autosave zapisywane bez przycinek w doskonale wybranych momentach. Jak ktoś nie ma wyobraźni, nie ma szans na przejście nawet połowy :P Osobiście na 10 pkt daję 10 pkt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ok zobaczę demo bo mam dosyć siekanek - organ nieużywany zanika. A co do (...) Niestety nie skończyłem gry, bo czasu brakło, a gra jest tylko na koncie Steam siostrzeńca :( (...) Zrób tak jak ja - dodaj do znajomych i udostępniaj bibliotekę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Grałem jak tylko pokazało się na steamie demko i fajna gierka, można wreszcie odkurzyć szare komórki grając. :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Na okładce jest mały kotek - mnie to przekonało. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) W lutym łyknę to na pewno, bo jak rozumiem to gra bez przemocy, więc pogram razem z córą - tam gdzie tata zwapnieje to dziecko pomoże, a w innym miejscu tata poratuje doświadczeniem :DMoże w międzyczasie jakaś przecenka będzie, na Allegro można to to za 60 zeta łyknąć, więc cena całkiem adekwatna do zawartości :) Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Tom Ha 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ładnie to napisałeś :) Gra nie ma kszty przemocy. Tylko myślenie, ładnie przyozdobione muzyką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...