legos12 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 WItam,Zacznę od tego, że jestem laikiem i nie mam bladego pojęcia jak naprawić to co zaraz opiszę. Otóż nie pokoi mnie spadek mocy procesora. Jego taktowanie powinno wynosić 3500 Mhz lecz nie jest stałe aktualnie pracuje na 799.53 Mhz i wacha się nawet do 3900 Mhz. Czym to może być spowodowane??Specyfikacja komputera:Intel Core i5 4690kASRock Fatal1ty H87 PerformanceGeForce 760 Gigabyte 2GBSIlentium PC Deus G1 500WZ góry dziękuje za wszelką pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Turbo,turbo,turbo boost ogladnij i świat stanie sie weselszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 EIST, C1E, zarządzanie energią. Niepokojące tak samo jak to że stojąc w korku samochodem nie trzyma się obrotów na 6kRPM tylko chodzi na 0,8kRPM aby tylko wszystko inne działało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...