muzycom Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Przewertowałem już aukcje, wysłałem kupę emili do sklepów internetowych. Odpowiedź była tylko jedna brak :evil: Jeden już prawie był mój na allegro ale nie zdążyłem na końcówkę aukcji.(trwają pertraktacje nad 2) Wygląda na to, że wyczerpaliście już całe zapasy :) Może macie jeszcze jakieś zapasowe egzemplarze za szafą, albo w piwniczce z winem??? Jednym słowem pomocy!... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 juz tego procka nie dostaniesz no chyba, ze uzywanego. obecnie musisz szukac AXP 1800+ lub 2000+ szczegoly na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Patrz podpis kupiłem w www.proline.pl. Zapytaj przez gg o serie są solidni i odpisują jak tak zrobiłem :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Nawet na GG nie musisz pisać ;) -> http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...2&cennikb=grupa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 www.infoglob.pl jeszcze parę dni temu mieli (są na stanie tylko czy dlt ?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Dostaniesz je też w www.sirius.pl po 293zł. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Po co przepłacać ;) W tedsofcie za 252zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Po co przepłacać ;) W tedsofcie za 252zł :D nie ma to jak dobra walka o klijenta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Dostaniesz je też w www.sirius.pl po 293zł. :PTam już źródełko wysuszone niestety... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Złożyłem zamówienie teraz pozostaje mi tylko czekać. Swoją drogą to nie życzę żadnemu zapaleńcowi Athlonów mieszkania w miejscu gdzie w sklepie komputerowym zamiast procesora mozna obejżeć cennik bo wszystkie artykuły są na zamówienie :evil: No jak się uda zakup to tylko epox i GRA MUZYKA :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Zamówiłem w tedsofcie za 252zł z 20 tygodnia. Slyszałem ze te z 19 tygodnia są dobre. Co myślicie o 20???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Kup 2000+ albo 1800+ to to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoTgiE Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Witam ! Mam podobna sprawke ...wybieram sie za tydzień do wrocka na giełde komputerową .. czy ktoś wie jak tam wygląda sprawa z dostepnością Athlonów tych dobrych do kręcenia. Przymierzam sie do 1700+ ale z tego co widze to będzie ciężko.... więc jaki w zastępstwo i z jakiej seri ..jak by mozna było to bym prosił o szczegółowy numer seri.. :?: Wielkie dzięki z info !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ja nic nie znalazłem były tylko 312 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Zamówiłem w tedsofcie za 252zł z 20 tygodnia. Slyszałem ze te z 19 tygodnia są dobre. Co myślicie o 20????wlasnie sobie taki sprawilem DLT3C JIUHB 0320 tylko czekam na mobo i zobacze co z niego wycisne dalem za niego 230zł na gieldzie w Katowicach (nowy gw12miechow). Na calej gieldzie mieli moze z 5 tych prockow wszystkie DLT3C z 0320 i 0323 a siriusie krzykneli mi za takiego prawie 300 zł (caly czas mowa o wersji oem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoTgiE Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ja nic nie znalazłem były tylko 312 co do seri nie zabardzo wiem z którego tygodnia był by najlepszy....z tego rozumiem że 0312 jest marne w kręceniu??? Sorrki za amatrorke ale nie chcał bym żeby mi coś wcisneli ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 wlasnie sobie taki sprawilem DLT3C JIUHB 0320 tylko czekam na mobo i zobacze co z niego wycisne dalem za niego 230zł na gieldzie w Katowicach (nowy gw12miechow)Ja tesz zakupiłem takiego samego proca i co to warte. Kupiłem proca w OLkuszuz takimi samymi parametrami tylko że za 250 zł i 12miech gwarancji. Czy one dobrze się kręcą???ale jest problem bo niemoge go narazie odpalić bo czekam na mobo. :lol: :lol: :lol: :o :o :o 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 wlasnie sobie taki sprawilem DLT3C JIUHB 0320 tylko czekam na mobo i zobacze co z niego wycisne dalem za niego 230zł na gieldzie w Katowicach (nowy gw12miechow)Ja tesz zakupiłem takiego samego proca i co to warte. Kupiłem proca w OLkuszuz takimi samymi parametrami tylko że za 250 zł i 12miech gwarancji. Czy one dobrze się kręcą???ale jest problem bo niemoge go narazie odpalić bo czekam na mobo. :lol: :lol: :lol: :o :o :o 8O 8O 8O po co ten sarkazm przecie dopisalem gdzie go mozna znalezc i w odroznieniu od ciebie moj post nawiazywal do tematu i zeby ten post tez nie byl jak twoj jałowy to dodaje linka do sklepu w ktorym kupilem proca spytac sie czy maja nie zaszkodzi :wink: http://www.aabcom.alpha.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Zamówiłem w tedsofcie za 252zł z 20 tygodnia. Slyszałem ze te z 19 tygodnia są dobre. Co myślicie o 20????wlasnie sobie taki sprawilem DLT3C JIUHB 0320 tylko czekam na mobo i zobacze co z niego wycisne dalem za niego 230zł na gieldzie w Katowicach (nowy gw12miechow). Na calej gieldzie mieli moze z 5 tych prockow wszystkie DLT3C z 0320 i 0323 a siriusie krzykneli mi za takiego prawie 300 zł (caly czas mowa o wersji oem)Czekam z niecierpliwością na pierwsze testy .. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 W tedsofcie już terz nie mają :( Ale wysyp procków na allegro. Zobaczcie sami niektóre to naprawdę fajne kąski. Tylko te ceny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Dostalem dzis to cacko :twisted: 265zl u mnie w miescie :twisted: AXDA1700 DLT3C JIUHB z 8 tygodnia tego roku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 I jak próbowałeś go podkręcać?????I jak próbowałeś go podkręcać????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zamówiłem w tedsofcie za 252zł z 20 tygodnia. Slyszałem ze te z 19 tygodnia są dobre. Co myślicie o 20????wlasnie sobie taki sprawilem DLT3C JIUHB 0320 tylko czekam na mobo i zobacze co z niego wycisne dalem za niego 230zł na gieldzie w Katowicach (nowy gw12miechow). Na calej gieldzie mieli moze z 5 tych prockow wszystkie DLT3C z 0320 i 0323 a siriusie krzykneli mi za takiego prawie 300 zł (caly czas mowa o wersji oem)Czekam z niecierpliwością na pierwsze testy .. :lol: narazie mam tak jak w popisie 12.5x166 niestety asynchro(szajsungi :roll: ) P.S. troche pozno se przypomniałem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja jadę na tym co w opisie. Wszystko śmiga na 2000Mhz ale temperatura za wysoka. Wiatrak kupiłem rok teku za 35 zł a wole od razu WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...