Skocz do zawartości
hegemon32

Płyta główna lga 1150

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam do wyboru 2 płyty Gigabyte G1.Sniper Z97 - ASRock Fatal1ty Z97X Killer Która będzie lepsza. Sprzęt który już posiadam G.Skill 8GB KIT PC3-19200 DDR3-2400 CL10 TridentX 2x4GB - Intel Core i5-4690K - Sandisk 128GB SSD SATA III 2.5 - Zasilacz Fatal1ty 550w - Karta MSI N750 TF 1GD5/OC .
Płyta będzie podpięta pod amplituner HK 255 czy z wyjścia HDMI uzyskam dźwięk HD DTS -Dolby True HD,.Jeszcze mam pytanie odnosnie pamieci czy sa okay.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na cholere Ci taka droga płyta...

Proponuję tą:

http://www.morele.net/plyta-glowna-msi-z97-gaming-3-intel-z97-4xddr3-1x-m2-vga-gblan-atx-z97-gaming-3-640720/

Pamięc jest ok. Co do HDMI to wersja 1.3 zdaje się przesyła taki dźwięk bez problemu.

Edytowane przez Devil
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na cholere Ci taka droga płyta...

Proponuję tą:

http://www.morele.net/plyta-glowna-msi-z97-gaming-3-intel-z97-4xddr3-1x-m2-vga-gblan-atx-z97-gaming-3-640720/

Pamięc jest ok. Co do HDMI to wersja 1.3 zdaje się przesyła taki dźwięk bez problemu.

A czy ja zadalem pytanie czy taka droga plyta bedzie okay.. Jak kogos stac to kupuje co chce chyba po to sa plyty z gornej polki i jeszcze drozsze..Plyta bedzie kupowana w niemczech wiec polska strona mnie nie interesuje w De o wiele taniej wychodzi.

Edytowane przez hegemon32
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dzisiejszych czasach nie ma płyt lepszych gorszych wybierasz taka która ci pasuje po wyposażeniu. OC procka zależy tylko i wyłącznie od procka jakiego trafisz i na najtanszej płycie będzie kręcił się praktycznie tak samo jak i na najdroższe j

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi