xortdan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Amd athlon ii x4 630. Dostałem go za tylko 150 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Minimalne wymagania gry są dosyć niskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) I co z tego że są niskie. Nie znaczy że będzie miał płynnie w tych ustawieniach. Naprawdę szkoda mi ludzi co tanim kosztem chcą zagrać w takie superprodukcje z wysokimi wymagniami. Skoro gra (W3) na najwyższych ustawieniach ma spadki FPS na 980 to bardzo prawdopodobne jest że ma spore wymagania co do procka, a ten Athlon nawet do najsłabszych Pentiumów, na najnowszek podstawce 1150 Intela, się nie zbliża. No cóż obyś się nie rozczarował. Co do GTA V to IV też miała spore wymagania co do procka. No i nie wiadomo jak te gry będa zoptymalizowane. Ale może GTA V będzie Ci działać lepiej bo wymagania jakby patrzeć ma znacznie niższe jeśli wierzyć R$. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Osobiście nie przymierzam się do GTA5 bo jakoś nie ciągnie mnie do tych nowych. Ale jeśli miał bym grać, to wydaje mi się że w takie produkcje najlepiej gra się na full detalach. Zresztą widać nawet po screenach z gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xortdan Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Nareszcie mam gta :D. Gra działa na 30 fps‘ach na niskich detalach. ale nie wszystko ustawione na najniższe :p. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, temat można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...