magda_n Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witajcie, jestem kompletnie zielona w temacie, dlatego proszę Was o pomoc. Mam dysk zewnętrzny TOSHIBA STOR.E ALU 2S 2,5'' 3.0 1tb. Jaką obudowę mogę do niego kupić żeby pasowała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Hej, O jakiej obudowie mówisz? Pokrowiec żeby go zabezpieczyć? Bo taki dysk(zewnętrzny), to jest już gotowy do użycia - wpinasz kabelek usb do komputera i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magda_n Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Hej, O jakiej obudowie mówisz? Pokrowiec żeby go zabezpieczyć? Bo taki dysk(zewnętrzny), to jest już gotowy do użycia - wpinasz kabelek usb do komputera i działa. Moja obudowa uległa zniszczeniu, dlatego potrzebuje nowej. Nie mogę znaleźć oryginalnej do tego modelu. Zastanawiam się czy inna będzie pasowała, jeżeli tak to jaka. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez magda_n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Najpierw wykręć dysk i upewnij się że dysk jest standardowy i nie przyszło komuś do głowy przylutowanie płytki z USB na stałe - bo i takie wynalazki się zdarzają. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 powiedziałbym, że nie zdarzają się, tylko tak jest w większości przypadków. rozebrałem jednego WD i jednego samsunga i tak właśnie było, oba 2,5" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...