emil4 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam Kolega miał komputer, pytał się czy da radę podłączyć inny dysk, więc podłączyliśmy i sprawdzilismy czy będzie działał. Dysk po podłączeniu działał i kolega pytał się czy będą działały Ramy z jego starego komputera, więc podłączyliśmy je ale nie pasowały. Tylko że podłączalismy je jak komputer chodził (nie wiem czy tak mozna czy nie) i komp sie wyłączył. Od tego czasu komputer się nie uruchamia. Świeci zielone światełko, trochę czasu czerwone, późnej czerwone się wyłacza i nic. Co mogło się stać bardzo proszę o pomoc, bardzo nam zależy żeby komputer znów działał. Z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 przy takiej eksploatacji jaka mu fundujecie nawet jeśli go ktoś naprawi (bo chyba nie myślicie ze sami dacie rade ?) nie wróże mu długiego życia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil4 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Włożyłem wczoraj ramy z innego komputera i kiedy komputer uruchomił się przełożyłem te oryginalne które były w nim od początku. Jakimś cudem działa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...