Settori Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam otóż tak jak w temacie nie działa mi klawisz "P". Gdy naciskam na klawiaturze klawisz "P" nic się nie dzieje aby napisać literę "p" muszę nacisnąć shift+p. Nie jest to wina klawiatury, ponieważ podłączyłem drugą klawiaturę i jest ten sam problem. Wie ktoś może od czego tak jest. Bardzo pilne... Proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Settori Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 F5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lain Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Troche ciezko jednoznacznie stwierdzic w czym tkwi problem, ale sprobuj uruchomic system w trybie awaryjnym (albo jakies LiveCD) i zobacz czy to cos zmieni. Chociaz, ja bym sie tutaj sklanial w strone 'Global Keyboard Hook', czyli warto by bylo rowniez przeskanowac komputer pod katem niechcianego oprogramowania (malware, adware, wirusy). Ewentualnie daj komus logi do sprawdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 spróbuj zmienić język klawki na początek a trybie awaryjnym jak jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...