ATLON Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1...1125082&KAT=720 spoko rydzyk se tv zalozyl zobaczcie se co pisza o niej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 heh dobre i te komentarze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ekhehehehhehe rydzyk jest besciak :D i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 mi w kablowce zemiast RaiUno to gwno wstawili . tragedia !! A na RaiUno takie laseczki byly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 oh yeah ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 mi w kablowce zemiast RaiUno to gwno wstawili . tragedia !! A na RaiUno takie laseczki byly :) widzisz teraz mozesz kogo innego podziwiac :lol: :lol: :lol: gdyby mi takie cos zrobili chyba bym rozpieprzyl telewizor :x :x :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 A u mnie jeszcze nie ma a wiadomosci tam chetnie bym przyjal.A u mnie jeszcze nie ma :( a wiadomosci tam chetnie bym obejrzal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 jakie macie kablowki??? tj w jakich jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 U mnie jest na kablówce co się nazywa Vectra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 a czy bedzie mozna kupic kible w ksztalcie glowy ksiedza rydzyka, albo czapeczki ze zdjeciem tegoz idola i klaszczacymi lapkami :P i love rydzyk :twisted: p.s. oto jak szatan wdarl sie w struktory kosciola :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 za rywinem stal nie miller tylko ojciec dyrektor :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja nie mam kablówki, ale odbieram to gó.wno z nieba (z Astry dokładnie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 mi w kablowce zemiast RaiUno to gwno wstawili . tragedia !! A na RaiUno takie laseczki byly :) Możesz sie teraz napalac na zakonnice albo na księży bo przecież 40% to geje mogą cie przelecieć :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 mi w kablowce zemiast RaiUno to gwno wstawili . tragedia !! A na RaiUno takie laseczki byly :) oj nieladnie jest tak TV Sram krytykowac ;) jak pojdziesz do nieba to cie Sw. o. Rydzyk nie wpusci i do piekla zesle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Szkoda ze ja tego nie mam zajebisty kanal rozrywkowy i to bez abonamentu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Szkoda ze ja tego nie mam zajebisty kanal rozrywkowy i to bez abonamentu :)stary skontaktuj sie z Radiem M. popros o gratisowy zestaw ;) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Nie glupi pomysl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Radio ma ryja a Telewizja Tadeusz Rydzyk- WAM :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 :lol: i tyle, słuchać trza bo was rydzyk z bozią do piekla poślą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 :lol: i tyle, słuchać trza bo was rydzyk z bozią do piekla pośląe tam wplace troche na konto radia m. i dostane odpust ;) :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Mam to coś u siebie w kablówce (toya). Straszny syf, total amatroszczyzna + max szowinizm. A z arytkulu najbardziej rozwalił mnie kawałek: ...a Zdzisław z Kalisza apelował, aby abonament telewizyjny zamiast na telewizję publiczną przekazywać na Telewizję Trwam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Mam to coś u siebie w kablówce (toya). Straszny syf, total amatroszczyzna + max szowinizm. A z arytkulu najbardziej rozwalił mnie kawałek: ...a Zdzisław z Kalisza apelował, aby abonament telewizyjny zamiast na telewizję publiczną przekazywać na Telewizję Trwam... buahahahaah :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 poprostu zbliża isę kolejny monopolista, chcący przejąć władzę nad mediami i całym światem gospodarczym. Wkrótce pojawią się gazety o.Rydzyka, procesory o.Rydzyka, linie lotnicze o.Rydzyka ( z drogą prosto do nieba ), płyty o.Rydzyka............. Ale my się nie damy, my ich pokonamy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Tadeusz Rydzyk Wielki Anioł Miłośći :) :D to jest wlasnie rozwiniecie tego skrotu tajemniczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Tadeusz Rydzyk Wielki Anioł Miłośći :) :D to jest wlasnie rozwiniecie tego skrotu tajemniczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 a tak z ciekawosci co sadzicie o kosciole ? bo po mojemu to jest najwieksza mafia na swiecie. kiedys mialem okazje byc na pogrzebie faceta z roboty co mial wypadek z pradem ksiadz wiekszosc tesktow ksiedza byla o tym ze trzeba lawki do kosciala kupic i ze ludzie za malo na ofiare daja zygac sie chce jak sie slucha co oni wyprawiaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 kosciol to ciezki temat, bylo tu juz pare topicow o tym ale szybko wyladowaly w koszu :? :x :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...