popo Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 jak sprawdzic ilosc fps w GTAIII? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 hmm, tak normalnie to sie niby nieda ale moze jakims programem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 www.fraps.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 www.fraps.comJak sie obsluguje ten program ? Jak nim zbadac fps ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 www.fraps.comJak sie obsluguje ten program ? Jak nim zbadac fps ? Czytaj readme :!: Odpalasz frapsa, a potem gierkę. Skubaniec (fraps) potwierdził moje nieprzyjemne wrazenia z Flashpointa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 W tym problem ze nie ma readme.txt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 a co, jeśli posiada się Kyro2? Gdzieś czytałem, że ten i inne programy tego typu potrafią namieszać na nie korzyść Kyro2- obniżyć wydajność, bo ta karta rederuje na płytach brukowych :lol: :lol: czy innych kaflach dachowych :wink: W każdym raziejakoś nie wierzę tym programom za bardzo.... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 W tym problem ze nie ma readme.txt :) Wlacz program i tam masz wszystko napisane, naprawde minimum wysilku trzeba zeby zrozumiec to co jest tam napisane. Wrazie problemow slowniki.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 W tym problem ze nie ma readme.txt :) Wlacz program i tam masz wszystko napisane, naprawde minimum wysilku trzeba zeby zrozumiec to co jest tam napisane. Wrazie problemow slowniki.onet.pl Xon ale to jest Kaeres :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Xon ale to jest Kaeres Hehe ;) moglem opisac to bo to 10 sekund pisania ale jestem wredny i dzis nie pomoge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 niewiem czemu ale ja mam caly czas w gta3 30fps weglug tego programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 pniewaz masz wlaczonego framelimitera jest to w opcjach grafiki [pod vsynkiem jak go wylacze to gra zaczyna jeszcze gozej chodzic niz chodzila ale wynik w menu jest fajny 999fps))) a w grze juz nienajlepiej( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...